|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
S T-Coma na Optimu?
Ispričavam se na otvaranju nove teme jer poprilično sam siguran da je ovakvih pitanja već bilo, ali odgovor mi uistinu hitno treba i mislim da ću ga na ovaj način najbrže dobiti... Dakle... dogodilo se to da nisam bio prisutan doma i moja majka je na svoju ruku potpisala ugovor s Optimom i za fiksni priključak i za DSL... Ne bi ti bio nikakav problem da nemamo još godinu dana ugovora s T-Comom... Što mi je činiti? Poništava li se ugovor s T-Comom odmah ili ga ja trebam raskinuti? Hoću li biti prisiljen plaćati dvije naknade ako ne raskinem ugovor s T-Comom na vrijeme? Uistinu bih bio zahvalan svima koji imaju odgovore na ova i druga bitna pitanja vezana uz prijelaz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
NEMOJ raskidat ugovor s tcomom jer ako su ti bili nesto dali ili sl. morat ces im naknadu placat... samo lijepo pospremi ruter i nemoj koristit account od te coma, nego samo od optime... tako ces placat 20kn svaki mjesec tcomu a nakon godinu dana ces besplatno raskinut ugovor... ista je situacija kod mene ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
plačati češ dvije preplate ako ne raskineš ugovor sa t-comom ako to ne želiš moraš otkupiti ugovor sa t-comom. A otkupljujes ugovor na ovu shemu: ako je ugovor bio na 24 mjeseca: nakon 6- 12 mjeseci plačaš ima 75% preplate nakon 12-24 mjeseca plačaš 50% pretplate znači ako ti ostala još godina dana i plačaš NPR. 200kn samo preplatu onda bi trebao otkupiti ugovor za 1200kn - ovo je samo primjer. Ili mozes zamrzniti telefonski racun kod t-coma (znači nista ti se ne naplacuje dok je zamrznita usluga ali moras onda platiti ponovno ukljucene ... nazovi 0800 9000 i raspitaj se koja ti je bolja opcija) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |