PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   S T-Coma na Optimu? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=127788)

hekademos 24.11.2008. 15:10

S T-Coma na Optimu?

Ispričavam se na otvaranju nove teme jer poprilično sam siguran da je ovakvih pitanja već bilo, ali odgovor mi uistinu hitno treba i mislim da ću ga na ovaj način najbrže dobiti... Dakle... dogodilo se to da nisam bio prisutan doma i moja majka je na svoju ruku potpisala ugovor s Optimom i za fiksni priključak i za DSL... Ne bi ti bio nikakav problem da nemamo još godinu dana ugovora s T-Comom... Što mi je činiti? Poništava li se ugovor s T-Comom odmah ili ga ja trebam raskinuti? Hoću li biti prisiljen plaćati dvije naknade ako ne raskinem ugovor s T-Comom na vrijeme? Uistinu bih bio zahvalan svima koji imaju odgovore na ova i druga bitna pitanja vezana uz prijelaz...

~Kaiser_Chief~ 24.11.2008. 15:25

NEMOJ raskidat ugovor s tcomom jer ako su ti bili nesto dali ili sl. morat ces im naknadu placat... samo lijepo pospremi ruter i nemoj koristit account od te coma, nego samo od optime... tako ces placat 20kn svaki mjesec tcomu a nakon godinu dana ces besplatno raskinut ugovor...
ista je situacija kod mene :)

sasuke_the_king 24.11.2008. 15:41

neće se ništa desit! jednostavno će t-com poništit ugovor od optime

~Kaiser_Chief~ 24.11.2008. 16:04

:huh:
a ja zelim prec na optimu... pa se nece od nikog ugovor ponistit!

duffy 25.11.2008. 08:26

plačati češ dvije preplate ako ne raskineš ugovor sa t-comom

ako to ne želiš moraš otkupiti ugovor sa t-comom.
A otkupljujes ugovor na ovu shemu:
ako je ugovor bio na 24 mjeseca:
nakon 6- 12 mjeseci plačaš ima 75% preplate
nakon 12-24 mjeseca plačaš 50% pretplate

znači ako ti ostala još godina dana i plačaš NPR. 200kn samo preplatu onda bi trebao otkupiti ugovor za 1200kn - ovo je samo primjer.

Ili mozes zamrzniti telefonski racun kod t-coma (znači nista ti se ne naplacuje dok je zamrznita usluga ali moras onda platiti ponovno ukljucene ... nazovi 0800 9000 i raspitaj se koja ti je bolja opcija)

the_ghost 25.11.2008. 13:43

Citiraj:

Autor hekademos (Post 1200271)
Ispričavam se na otvaranju nove teme jer poprilično sam siguran da je ovakvih pitanja već bilo, ali odgovor mi uistinu hitno treba i mislim da ću ga na ovaj način najbrže dobiti... Dakle... dogodilo se to da nisam bio prisutan doma i moja majka je na svoju ruku potpisala ugovor s Optimom i za fiksni priključak i za DSL... Ne bi ti bio nikakav problem da nemamo još godinu dana ugovora s T-Comom... Što mi je činiti? Poništava li se ugovor s T-Comom odmah ili ga ja trebam raskinuti? Hoću li biti prisiljen plaćati dvije naknade ako ne raskinem ugovor s T-Comom na vrijeme? Uistinu bih bio zahvalan svima koji imaju odgovore na ova i druga bitna pitanja vezana uz prijelaz...

T-com ce odbiti prijenos na Optimu zbog ugovora.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06.