|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Konfiguriranje routera
Već sam dosta zaboravio pa vas molim za pomoć. Kad se spajam preko HiperTerminala, kaj treba upisat pod Host adress i port number? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
da, al koja je adresa Hosta? Jel moja(nije), jel od default getawaya(nije)? Spajam se preko TCP/IP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Pa ako nije ona kojom se pristupa i web interface-u, moguće da je jednostavno onemogućen takav način pristupa routeru(kojem?). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
router je od iskona: Thomson Speed Touch w710i |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Onda je jasno, ISP-evi takav pristup omogućavaju obično samo sebi(dok korisnici nekad i u web interface-u imaju smanjene ovlasti). Inače, pretraživanje po tom modelu i ne daje neke rezultate. ![]() EDIT: Također se uređaju ne mora "svidjet" s kojim IP-om mu se pristupa kao ni to s koje mu se "strane" pristupa. Zadnje izmijenjeno od: thopok. 15.10.2008. u 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
a bit će da je onda u tom problem. Zapravo imam problem s umrežavanjem preko tog routera koji sam naveo u malo nižem postu "Umrežavanje preko ...". Dal imaš neki savjet kako ih umrežit? Meni na pamet pada samo spojit kompove na switch pa switch na router. Hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
A koji je konkretan razlog da bi se spojio preko hiperterminala? I kako si ti uopće naumio to koristiti ? A da jednostavno pročitaš manual od uređaja i uvidiš kako ga konfiguriraš preko web interfacea? Otvoriš svoj web browser, upišeš adresu routera i to je to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|