![]() |
Konfiguriranje routera
Već sam dosta zaboravio pa vas molim za pomoć. Kad se spajam preko HiperTerminala, kaj treba upisat pod Host adress i port number?
|
Citiraj:
|
da, al koja je adresa Hosta? Jel moja(nije), jel od default getawaya(nije)? Spajam se preko TCP/IP.
|
Pa ako nije ona kojom se pristupa i web interface-u, moguće da je jednostavno onemogućen takav način pristupa routeru(kojem?).
|
router je od iskona: Thomson Speed Touch w710i
|
Onda je jasno, ISP-evi takav pristup omogućavaju obično samo sebi(dok korisnici nekad i u web interface-u imaju smanjene ovlasti).
Inače, pretraživanje po tom modelu i ne daje neke rezultate.:stoopid: EDIT: Također se uređaju ne mora "svidjet" s kojim IP-om mu se pristupa kao ni to s koje mu se "strane" pristupa. |
a bit će da je onda u tom problem.
Zapravo imam problem s umrežavanjem preko tog routera koji sam naveo u malo nižem postu "Umrežavanje preko ...". Dal imaš neki savjet kako ih umrežit? Meni na pamet pada samo spojit kompove na switch pa switch na router. Hvala na pomoći. |
A koji je konkretan razlog da bi se spojio preko hiperterminala? I kako si ti uopće naumio to koristiti ? A da jednostavno pročitaš manual od uređaja i uvidiš kako ga konfiguriraš preko web interfacea? Otvoriš svoj web browser, upišeš adresu routera i to je to.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:26. |