|
![]() |
#1 |
digi-media.org
Datum registracije: Aug 2008
|
problem s PayPalom
Dakle ovako.Kad sam se registrirao na PayPal prvo sto sam kupio je rapidaccount.....i sve je proslo OK.Zatim sljedeci mjesec sam zelio kupiti opet rapidaccount,i onda udem u racun,i vidim status unverified,idem lijepo da potvrdim.ali kad upisem i stisnem ok....zaitm mi pise,da su mi disableali kreditnu karticu u njihovom sistemu,i nek odaberem drugu....a sad,,ne mogu nikako to potvrditi jer su mi je kao banali iz njihovog systema....a neznam iz kojeg razloga.....jel mogu nesto rijesiti s tim... Vidio sam da dosta ljudi ima s tim problema.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Doci ce ti ali ces se nacekati, cak do 4-5dana. Imas cak i broj koji mozes zvati, vrijeme cekanja minimalno 1-2h. Sef imao problema i dobrano se namucio prije neg je dobio ikakav info. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
samo im salji mail dva tri, ne samo da im treba par dana (vise puta se dogodilo da sam im poslao upit a odgovor nikada nisam dobio - ali zato dobijem mail koji kaze da obzirom da sam nedavno kontaktirao support da ispunim anketu o tom iskustvu, ili da su prezaposleni pa da ce mi odgovoriti kasnije - ili da nazovem njihov support - katafakinstrofa) nego su u nekim stvarima glupi za popizdit - defititivno jedan od najretardiranijih supporta Zadnje izmijenjeno od: Munjara. 06.09.2008. u 12:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|