![]() |
problem s PayPalom
Dakle ovako.Kad sam se registrirao na PayPal prvo sto sam kupio je rapidaccount.....i sve je proslo OK.Zatim sljedeci mjesec sam zelio kupiti opet rapidaccount,i onda udem u racun,i vidim status unverified,idem lijepo da potvrdim.ali kad upisem i stisnem ok....zaitm mi pise,da su mi disableali kreditnu karticu u njihovom sistemu,i nek odaberem drugu....a sad,,ne mogu nikako to potvrditi jer su mi je kao banali iz njihovog systema....a neznam iz kojeg razloga.....jel mogu nesto rijesiti s tim...
Vidio sam da dosta ljudi ima s tim problema.. |
Citiraj:
|
mozes mi molim te dati email na koji si ti slao....ja sam slao na 2....ali nisam dobio odgovor..
|
Citiraj:
|
tu sam bas i poslao
my account-beecoming verified i vec je proslo 2 dana i nisam dobio mail |
Doci ce ti ali ces se nacekati, cak do 4-5dana. Imas cak i broj koji mozes zvati, vrijeme cekanja minimalno 1-2h. Sef imao problema i dobrano se namucio prije neg je dobio ikakav info.
|
samo im salji mail dva tri, ne samo da im treba par dana (vise puta se dogodilo da sam im poslao upit a odgovor nikada nisam dobio - ali zato dobijem mail koji kaze da obzirom da sam nedavno kontaktirao support da ispunim anketu o tom iskustvu, ili da su prezaposleni pa da ce mi odgovoriti kasnije - ili da nazovem njihov support - katafakinstrofa) nego su u nekim stvarima glupi za popizdit - defititivno jedan od najretardiranijih supporta
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:54. |