|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
![]() Imam brzinu od 2mbit u sekundi. Instalirao sam flashget i stavio nesto da se skida. Ogranicio brzinu skidanja na 100kpbs i pokrenio wow - ne mogu ga igrati... Nece se uopce ulogirati... Pokusam surfati sa Mozilla Firefoxom - isto nula bodova... Tek kad prekinem download na Flashgetu - mogu i surfati / igrati wow. Nije mi jasno u cemu bi mogao biti problem. Od zastite imam instaliranog Kasperskog u kojem sam pokušao pokasiti bilo kakvu zastitu vezanu za mreze i internet ali nije bilo nikakvih pomaka... Pleeeeaseeee heeeeeelp! ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 05.09.2008. u 09:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Zato što flashget downloada u više streamova, i njegovo ograničenje ne radi kako spada... Probaj Orbit Download Manager-a.. Meni radi ko beba, igram CoD4 i skidam patch od 1.1GB za WoW! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Skidas preko svoje mreze, a igras preko susjedove ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ovisi o OSu neki bolje a neki lošije podnose više procesa kroz TCP/IP recimo XPi se znaju ušit tamo di mi Server 2k8 mrtav hladan progura sve...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|