![]() |
Nemoguce raditi 2 stvari istovremeno
Imam brzinu od 2mbit u sekundi. Instalirao sam flashget i stavio nesto da se skida. Ogranicio brzinu skidanja na 100kpbs i pokrenio wow - ne mogu ga igrati... Nece se uopce ulogirati... Pokusam surfati sa Mozilla Firefoxom - isto nula bodova... Tek kad prekinem download na Flashgetu - mogu i surfati / igrati wow. Nije mi jasno u cemu bi mogao biti problem. Od zastite imam instaliranog Kasperskog u kojem sam pokušao pokasiti bilo kakvu zastitu vezanu za mreze i internet ali nije bilo nikakvih pomaka... Pleeeeaseeee heeeeeelp! :wtf2:
|
Zato što flashget downloada u više streamova, i njegovo ograničenje ne radi kako spada...
Probaj Orbit Download Manager-a.. Meni radi ko beba, igram CoD4 i skidam patch od 1.1GB za WoW! :D |
Hmm, kako ja onda mogu surfat i sl dok flashget skida?
|
Skidas preko svoje mreze, a igras preko susjedove :D Sala... iskljuci u FlashGetu segmentirano downloadanje (ako postoji takva opcija), pa probaj onda...
|
Ovisi o OSu neki bolje a neki lošije podnose više procesa kroz TCP/IP recimo XPi se znaju ušit tamo di mi Server 2k8 mrtav hladan progura sve...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:06. |