|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2004
|
Problemi s čitanjem DVD-a
Bok! Imam ASUS-ov E616 DVD-ROM i probleme s čitanjem DVD-a. Npr. ubacim Bug-ov DVD i treba mu 5 min da se otvori onaj prozor. S filmovima nema tog problema! Stavio sam novi firmware v2.2 ali ne pomaže! HELP!!!!
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ako se radi o zadnjem dvd(dvobroju iz buga),ništa čudno dvd-i su im u k...u.Tebi se barem pokrene meni ni to:mad:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Da. Ali i stariji Bug DVD-i! Rješenje???
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Pogledaj ovo: http://groups.google.com/groups?hl=e...p%3Dhr.mag.bug Zeznuli su stvar. Nazovi i trazi novi... i novi... i novi ![]()
![]() |
#5 |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
e ljudi kao da mi je kamen sa srca pao .. tako i ja dodjem doma izvadim dvd ubacim i ne trza psovo sam im sve po spisku .. vec sam razmisljo da kupim drugi bug eto dvobroj je pa bi ionako dao 30-tak kuna sljedeci mjesec .. al brijem da zbog ovog ga vise ni necu kupovat zanima me jesu ikad ikome uopce dali drugi cd/dvd ako je doticni kuljeni bio necitvljiv ? postoji di kaj o tome .. ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Davali su i jos daju. Pisao je neki tip da je ponio notebook u redakciju pa isprobavao jedan po jedan ![]()
![]() |
#7 |
Registered User
|
![]() Rješio sam problem!!!!! Jednostavno sam isključio autoplay u windowsima i sve super radi!!! Vjerovatno se istovremeno htio pokrenuti Win autoplay (ono kad te pita dal želiš pregledavati slike, otvoriti mapu, otvoriti u media playeru...) i Bugov auto play! Nadam se da će i ostalima paliti!!! ![]()
![]() |
#8 |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
eh da bar, al moj nije ni radio na win2k tak da se nisam preivse nadao probao sam na xp to sa autoplay al jok nista .. stavis pocne ocitavat odustane i koda ga ni nema unutra a druge sve odlicno cita .. cja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|