|
![]() |
#1 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Eksterni WD HDD malfunctioned
Dakle problem je sljedeći. Kupio sam eksterni HDD Western Digital i do prije nekoliko dana je rado noramalno. Sve dok ga jednom nisam uključio i izbaci mi poruku da je malfunctioned i da ga windowsi nemogu prepoznati. Također se ne pojavi na My Computer. Jeli ga moguće ikako popraviti pa makar i brisanjem podataka koji su mi važni ali ne i toliko da mi o njima život ovisi. P. S. Svi ostali usb-ovi rade a ovaj ne radi na niti jednom compu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Reklamacija...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U prodavaonici u kojoj si ga kupio mogu naći račun uz pomoć serijskog broja uređaja. Treba samo biti malo uporan.
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Trebalo bi ga rastavit i sami hard direktno spojit na mobo (IDE / SATA), šta već je pa preko origigi alata testirat. Na taj način se može i podatke spasit ako je operativan. Ako su svi podaci "tu" i nema grešaka onda je vjerojatno ciknia kontroler u kućištu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo odnio sam ga u Hg i dali su mi novi račun jer sam kupio preko kartice i znao sam točan datum kupovine, te su poslali na servis i rekli da će mi i dati novi uređaj ili pare. volio bih da su to pare. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|