|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
LAN konekcija (network cable unplugged)
Imamo jedan problem - konekcija lana, uskladili smo IP i spojili kabelom 2 desktopa... ''network cable unplugged''... zatim spojimo prvi desk sa trecim laptopom... radi bez problema... spojimo drugi desk s laptopom... isto radi bez problema... ali ta 2 deska zajedno nece nikako... Windows XP na oba dva, Realtek mrezne, utp kabel.... :P Any help greatly appreciated ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Kako je kabel spajan, crossover ili obični? Kako ste podesili IP adrese? Jel ste u istom workgroup-u?
Macbook Pro Unibody 15.4", 2.4GHz, 4GB DDR3, 9400M+9600GT, 250GB iPhone 4 16GB Logitech Z5500, G-Drive Mobile 500GB, Canon LBP-3010, Logitech HUB Premium, Apple Magic Mouse, Apple Remote, Apple Airport Express, Terratec Cinergy DT USB XS Diversity, Tucano Second Skin Samsung LE-32 B530 P7 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
@Genius: Ne znam tocno, mislim da je obicni. Ip je jednom 192.168.0.1 a drugom 192.168.0.2 Workgroup obojici MSHOME. @Sultan: hehe znam sve to.. s laptopom rade oba a ne rade medjusobno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovako, pogledaj ovo... http://images.google.hr/imgres?imgur...%3Dhr%26sa%3DG pa mi sad reci, jel spojen kao neki od prva dva, ili kao treći.... prva dva su obična, treći je crossover... Inače, dva kompa direktno se spajaju s crossover kablom, ne običnim... s običnim se spaja ako idu preko switcha ili nečega sličnog... samo mi nije jasno kako rade s laptopom.... ![]() daj samo ovo pogledaj.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Da, obicni je kabel 100%. Nista, kupim crossover pa javim ![]() Hvala na pomoci. Ne ping ne prolazi uopce ga ne registrira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Macbook Pro Unibody 15.4", 2.4GHz, 4GB DDR3, 9400M+9600GT, 250GB iPhone 4 16GB Logitech Z5500, G-Drive Mobile 500GB, Canon LBP-3010, Logitech HUB Premium, Apple Magic Mouse, Apple Remote, Apple Airport Express, Terratec Cinergy DT USB XS Diversity, Tucano Second Skin Samsung LE-32 B530 P7 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|