|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
jel mogu upalit komp prek maticne
danas sam malo cistio komp i izvadio hdd i lagano usisao prasinu s ventilatora napajanja i proceaora. I kad sam ga ponovno htio uklnucit-nece. Neka zaruljica na maticnoj gori, al kad stisnem gumb za paljenje kompa nis se ne desava. Ne mogu vjerovat da mi je napajanje krepalo jer gori ta zaruljica na maticnoj. Kaj bi jos mogao napraviti da utvrdim di je kvar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Naslov SUCKS ![]() Probaj na stolu sve spojit, isto tako probaj kacavidom (odvijačom) spojit PWR switch, možda si ga krivo spojio ![]() Kada to provjeriš onda ideš dalje, metodom eliminacije (CPU ti sigurno nije 99%) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ma naslov je takav jer sam na nekim slikama vidio da ekipa ima cijeli komp spojen van kucista- pa kak onda oni upale komp? Ma mozda sam i zabrio... ok, probat cu sve rastavit i vidjet kaj ce se desit. Joj koja koma !!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ekipa ima neku od ploca koja na sebi ima prekidace za paljenje i reset. Ili ima gumb za paljenje iscupan iz nekog starog kucista. Ti pogledaj dal ti nije power switch istekan kao sto baja kaze ili da slucajno nisi neke vazne jumpere na ploci pocupao usisivacem. I pogledaj dal je sve spojeno kako mora biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#6 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Tako se pali kad ti je konfa na stolu, ploča sa prekidačem je zgodna stvar za testiranja i sl ali to nema veze s temom...
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ispravnost napajanja bez priključivanja na ploču možeš ispitati tako da da kratko spojiš zelenu (jedna jedina) i bilo koju crnu žicu na ATX konektoru.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
"Ups, sam neš uprsk'o?" Zadnje izmijenjeno od: Velikus. 19.07.2008. u 15:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004