|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Pomoć - spajanje 584-t
Trebao bih pomoc oko spajanja d-link 584-t routera.... dakle... uzeo sam maxtv i nakon dosta cekanja stigel je ruter.... sad imam problem sa spajanjem istoga.... ja spojim router u mrezu , u struju ... u komp... i on nedaje znakove da je ukljucen LAN... imam matičnu asus p4p800 ... na kojoj za sve zivo trebam drivere instalirati... pa tak sam instaliral i 3COM Gigabit drivere... i sada kad su inst. pise da je ukljucen LAN... ali neznam kak se spojiti na net... u wizardu je slozeno sve.... samo nemam connection point preko d-linka nego preko 3Coma... moze pomoc kako da to slozim... ?? puno hvala... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi preko wizarda preko configa od D-linka znaci na "192.168.1.1" jesi tu namjestao postavke za svoj router,i koji si mode stavio bridge/router?Predpostavljam da je bridge kad pitas da nema konekcije za connectat se na net ali nju trebas posebno napravit iz win.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
router mod sam stavil.... ali kad slozim konekciju nemogu se spojiti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Router mode ti nece bas najbolje sljakat kod t-com D-Linkova..U bridge mode radi ok ali za router malo teze! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zašto postoji tražilica? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59331
![]() |
#6 |
Registered User
|
znam ja sloziti d-link... vec sam slagal.. ali kod mene jednostavno tak ne radi... jer mora ici preko 3COM LAN drivera.... to je problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|