|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Autluk Ekspres Je*e ponovo
Jebeni Outlook me opet jebe.Kad ga zelim pokrenut pise mi ovako nesto: Your computer may be out of memory or disk space.Please call our service(ili tako nesto).I onda poslije toga pise da neki dll file nemoze biti pokrenut. Koji je sad to kurac? Kad drugi put idem pokrenut Outlook otvori se normalno, ali iz prvog puta nece.Sto mi je ciniti? ![]()
|
|
|
#2 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Reinstal IE? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
|
Ma ne koristim više to smeće.Instalirao sam Microsoft Outlook i super je.
|
|
|
#5 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
AV scan, još bolje, cijela set scanova na razno-razne net napasti. Deinstall Outlooka. Restart. Install Outlooka. Možeš napisati koji dll u kojem Outlooku je u pitanju pa da pogledam Technet. Ovako napamet govoreći, liči da si pobrao nešto s neta, ne nužno virus.
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
Ma imam sve to, ali kad sam malo bolje razmislio zbrisao sam outlook expres i instalirao microsoftov.
|
|
|
#7 |
|
Premium
|
Usput mirkoB di živiš?Vidim da smo obojica iz karlovca pa ako bude kakav lan party da dodjes a njega.
|
|
|
#8 | |
|
Premium
|
Švarča. Što se LAN partija tiče, teško - uopće se ne igram. Zapravo, serem. Zadnji put sam partijao na 486ici, vozio bi je frendu u Duga Resu gdje bi se povezali null-modem kabelom i derali po Duke Nukemu cijelu noć. Sad si misli kad je to bilo ![]() Citiraj:
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#10 |
|
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A šta OE nije Mikrosoftov?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Moderator
|
Normalno da je ![]() OE je besplatni poluproizvod koji sluzi da Stefice mogu gledati emajl. O (Samo O) je sve isto samo kaj dodatno platis :burn:
|
|
|
#12 |
|
Premium
|
A čuj ni ne treba mi ništa bolje.Bio je i outlook dobar dok nije počeo srat, a ovaj je ipak iz offica 2003 malo noviji i lijepše izgleda pa sam njega stavio.BTW- Sto ti imas za mail?
|
|
|
#14 |
|
Moderator
|
|
|
|
#16 |
|
Premium
|
a zašto je MS Outlook 2003 smeće? Šta te to toliko smeta kod njega? Ne volim kad ljudi ne argumentirano pljuju po nečemu. Usporedu ga sa Pocomailom i reci di je lošiji (ne kažem da takve stvari ne postoje, samo da to ovdje napišeš da bi tvoje riječi dobile na težini) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Premium
|
Neću reći da O2003 ne valja, al' da se ne mogu naviknuti na novo sučelje - hoću. Prijelaz s O2002 je muka bez kraja, ovo novo 3-pane sučelje je pain in the ass. (ovo je bio "poslovni" dio). Privatno, nakon dužeg korištenja OE i Eudore raznih verzija, skrasio sam se na Mozilli. BTW Mozilla je jedan od rijetkih mail klijenta uz Outloook(Express) koji pošteno podržava 8859-2 tj. naša slova. Pegasus je živa katastrofa što se toga tiče, Eudora se da nagovoriti uz pomoć extra headera no to nije posao. OE zapravo i nije loš, jedino ga security jebe, no prepostavljam da bi svaki mail klijent imao istu reputaciju da ga hakeri uzmu na zub kao što su uzeli OE.
|
|
|
#18 |
|
Moderator
|
Takvu reputaciju ima i IE i to prvenstveno zato kaj se ne pridrzava standarda pa dolazi do smjesnih situacija. Evo primjer da ne ispadne da seruckam: http://secunia.com/internet_explorer..._spoofing_test Kliknite na "Click Here to Perform Test!" i zapitajte se gdje ste. Kaj mislite da su stavili i izgled od macrosrotove stranice i par polja za unos broja kreditne kartice... ![]() Ne pridrzavaju se standarda vec prelaze preko njih i tako dopustaju razna sranja. Kad mi neku stranicu ne zeli otvoriti Mozilla a ie zeli onda sam happy jer znam da me svasta moglo cekati na njoj ![]() O jos nisam probao a niti mislim da hocu sve dok postoji kvalitetniji, mocniji i sigurniji program. Da dam LOVU za nesto takvo ?????? Ne znam od kud vam toliko para i strpljenja ![]()
|
|
|
#19 |
|
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Eudora je OK.Mozilla isto ima dobar klijent.Mozilla je top browser, a IE-smeće skiupa s bloatom outlookom i hrpetinom rupa. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Premium
|
hehe, klikom na spoofing test link 'mam mi je uletio AV i počeo vrištati. Sad bar znam da radi, prije ga nisam vidio da .izdi tako. Što se Outlooka tiče, kakav god da je, ima nekoliko dobrih osobina: - lakoću upotrebe - integriranost s ostatkom office paketa - prilagođen za rad s exchange serverom Sve to ga čini prvi izborom kod poslovne upotrebe, što je i odgovor na pitanje "tko ima toliko para...? " - firme.
|
|
|
#21 |
|
Premium
|
Pa ja sam baš zadovolan sa OE2003, navikao sam se na njega i sad je sve ok.Sve je stvar navike.
|
|
|
#22 | |||
|
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
al' me ostali fasciniraju. Dobro ajde, jednostavan je al ne znam zakaj koristiti nekaj za kaj prema svojoj reputaciji vidis da rade prek k*urca. Samo se sjetim petice koja je automatski pokretala attachmente u odredjenim mailovima ![]()
|
|
|
|
#23 | ||
|
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Šalu na stranu, MS Office je najbolji office paket na tržištu. Ma koliko ga mi voljeli ili mrzili, to je tako.
|
|
|
|
#24 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
svi ti programi imaju istu funkciju.....poslati i primiti e-mail....ostalo su nijanse.Ja sam Stefica i koristim "taj vrazji OE 6"....Nekak sam se naviknul na njega,a stavil sam i spam bully i skupa rade zakon,bar meni...cul sam od frenda da je taj Pegasus mrak...pa si sve mislim...
|
|
|
#25 |
|
Premium
|
Ako u mailovima koristiš čćžšđ, zaboravi na Pegasus, inače je dobar. Probaj brate Mozilla mail ![]()
|
|
|
#26 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
#27 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Moderator
|
Bum proucil pa se javim. Al' sigurno bude lose ![]()
|
|
|
#29 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
probaj ga reinstalirat |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Premium
|
Dajte ljudi kvotajte malo. Ili mi je IQ pao poslije nedjeljnog ručka, ili se ovde zbilja ne može pratiti tko koga..komentira ![]() Citiraj:
Iako, najbolji antispam *uopće* je webmail. Tip: ako vam ide na živce novo sučelje Vodatel-a (tj. Net4u-a) koje je dozlaboga nepraktično za masovno brisanje spama, probajte staru verziju Net4u webmaila: Stari Net4u Webmail
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|