|
![]() |
#1 |
Life's fair :p
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Pomoć ljudi!!! fuckin BLUE SCREEN OF DEATH... ![]() The Session Manager Initialization system process terminated unexpectedly with a status of 0xc000003a (0x00000000 0x00000000). The system has been shut down. " Kak da riješim ovu stvar?! Svi ljudi dobre volje i širokog spektra informatičkog znanja -> JAVITE SE!!! HEEEEEEELP!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Nemaš konfiguraciju u profilu, nemaš točno napisano koju grešku ti je izbacilo i pogodi kaj to znači. SZK PcEa ne radi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Life's fair :p
Datum registracije: Nov 2007
|
Friško kupljeni je IBM-ov ThinkPad.. CPU Celeron 1.7 MHz, 1GB RAM, 70GB disk.. Htel sam podijeliti C: particiju na 2 dijela a da windowse ne brišem.. Koristil sam Part Magic 8.0.. Restartal se, normalno, radil kaj je "trebal".. ponovni auto restart...i eto... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Pogledaj malo ovdje mozda nadjes nesto http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1027465246
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nisi ni prvi ni zadnji kojem je PMagic srusio system. Ajd dok je frisko, format pa podijeli particije kod dizanja wina. jbga ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
da ne kupujes konverter posudi ako imas od kog kuciste za hdd i pobacaj file-ove na drugi komp, nova instalacija "prozora" i to je otprilike to.... eventualno da si prije napravio image diska bilo bi ti puno lakse ja sam se opekao jednom i sad norton ghost radi svoj posao..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel prolazi u "safe mode".
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Dogodilo mi se to na jednom forcebook-u. Uzeo sam Windows XP CD i pkrenuo Recovery Console i preko toga fixa MBR i bootsector te prebacio podatke za svaki slučaj. Jesi možda napravio disketu/USB koji može podić PM sa njih, ima ta opcija sjećam se! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|