![]() |
I opet BSOD
Pomoć ljudi!!! fuckin BLUE SCREEN OF DEATH... :hitthewal:
http://forum.pcekspert.com/C:%5CDocu...5CDSC00032.JPG[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Ip%C5%A1a/Desktop/DSC00032.JPG[/IMG]"STOP: c000021a {Fatal System Error} The Session Manager Initialization system process terminated unexpectedly with a status of 0xc000003a (0x00000000 0x00000000). The system has been shut down. " Kak da riješim ovu stvar?! Svi ljudi dobre volje i širokog spektra informatičkog znanja -> JAVITE SE!!! HEEEEEEELP!!!! :respekt: |
Nemaš konfiguraciju u profilu, nemaš točno napisano koju grešku ti je izbacilo i pogodi kaj to znači. SZK PcEa ne radi.
|
welkom 2 d forum, inače, napiši bar nekej, neznam baš da imamo kojeg člana foruma s kristalnom kuglom na stolu. i pročitaj pravila fourma.
|
Friško kupljeni je IBM-ov ThinkPad.. CPU Celeron 1.7 MHz, 1GB RAM, 70GB disk..
Htel sam podijeliti C: particiju na 2 dijela a da windowse ne brišem.. Koristil sam Part Magic 8.0.. Restartal se, normalno, radil kaj je "trebal".. ponovni auto restart...i eto... |
Pogledaj malo ovdje mozda nadjes nesto
http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1027465246 |
Nisi ni prvi ni zadnji kojem je PMagic srusio system. Ajd dok je frisko, format pa podijeli particije kod dizanja wina. jbga :D
|
.neeeeeemoj me..makar imam neka iskustva s pmagicom8 al stvarno nema drugog lijeka.?
Bar da spasim neke game saveove i podatke? :-/ ironija je kaj je to burazov komp... :((( |
imas u chipoteci mali 2.5 na 3.5 hdd konverter pa ga spojis na stolni komp i prebacis sta ti treba
|
je to jedino rješenje? ili ima koje lakše......................... :D
|
da ne kupujes konverter posudi ako imas od kog kuciste za hdd i pobacaj file-ove na drugi komp, nova instalacija "prozora" i to je otprilike to.... eventualno da si prije napravio image diska bilo bi ti puno lakse ja sam se opekao jednom i sad norton ghost radi svoj posao.....
|
Jel prolazi u "safe mode".
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06. |