|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Užasan šum
Pozdrav forumu imam problem. nedavno sam kupio računalo Gigabyte m56-S3, 5000+, 2 gb ram ..... i Logitech X-210 zvučnike. Od početka korištenja znalo se dogoditi da nakon što loada windowse, pojavi se neki iritantni zvuk šuma iz zvučnika i to dosta glasno. Znao je potrajati par sekundi i onda nestati. Sad se to pojačalo i svaki put kad se dignu windowsi, zvučnici konstantno šume cijelo vrijeme dok se ne ugase windowsi. ako otpojim konektore, šum nestaje. pokušali smo spojiti druge zvučnike, ista je stvar. očito je do ploče i zvučne na ploči. e sad, što radit? jel se mora nosit u servis ili to mogu doma sredit? ima tko iskustva? jer ne da mi se čekat mjesec dana dok mi doklepaju matičnu s popravka 8kojeg vjerojatno neće ni biti) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Koje napajanje imaš na toj kanti? Probaj s nekom drugom zvučnom, imaš onih CMI baziranih za 50ak kn...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
zvučna mi je jedino rješenje, danas ću se zaletit i kupit nekaj... al terratec ili nekaj. ne bi baš cmi rješenja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Redom: 1. Pogledaj da li su plugovi "all the way in" 2. Disable/ Mute - Microfone/ Line in 3. Disable Digital Audio output 4. Zadnji driveri za onboard zvučnu 5. Diseblaj PC beep - zna i on stvarat probleme
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
ovo prvo moram priznat da nemam pojma na kaj misliš ovo drugo - jesam treće jesam 4 valjda jesam pc beep? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Control Panel -> Sound and Audio Devices -> Advanced -> Options -> Propertis -> Lock PC Beep -> OK (ili samo stavi kvačicu, pa mute u prozoru PC beep) A za ovo prvo, provijeri da ti nije neki konektor sjeo skroz do kraja. Znam da vjerovatno jesi, al ipak...
![]() |
#7 | ||
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Inače nadam se da si probao te zvučnike s nekim drugim izvorom zvuka - youst in case... Citiraj:
Inače vidim da imaš VIVO grafu pa provjeri da nije kakva klaona između zvučne i grafe u pitanju...
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Nemoj kupovati bezveze zvučnu. Ako imaš garanciju, reklamiraj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|