|
![]() |
#1 |
guts and glory.
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Here's the thing. Skupio sam neku ozbiljniju lovu preko ljeta, odlučio se za gore navedeni model LCD ekrana i sad... Pročitao sam 1 mali milijun recenzija i skoro svi pišu da se obavezno provjeri je li riječ o 'A' ili 'S' modelu. Zovem gospodu u Linksu (ovi u Ve-milu se ne javljaju cijelo jutro) i kaže mi tip da nema načina kako znati o kojem se panelu radi. Dakle, cijenjeni moji forumaši, any suggestions? Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Mislim da se više ne može vidjeti koji je panel...što se A i S panela tiče,S slovi za najboljeg,ali A ti daje identičnu sliku (samo instaliraj profil za A panel,baš za te sitne nedostatke). Ja imam S i A,razlike nema...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ono što sam ja jučer vidio u LINKS-u u Rijeci na polici... slika vuče jako na plavičasto i to sigurno nije S panel, iako mislim da se više ne može vidjeti koji je panel jer iza piše R (pa si ti misli ![]()
![]() |
#4 |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Odi u bilo koji Metro u Zagrebu i tamo ih još imaju. Prije dva tjedna sam bio u oba i okretao izložene modele, kojima na naljepnici iza piše 'S' panel. Cijena im je 3000 KN, al su prije par mjeseci na akciji bili par stotina KN jeftiniji. Uglavnom, isplati se provjeriti. Pozdrav.
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
kupi samsunga 2232bw, bolja slika, svi dolaze sa samsungovim panelom, bolji (nagradjeni) dizajn...razlika u par stotina kuna... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Kolko sam vidio na netu, na zadnjoj strani monitora piše A ili S. http://forums.pureoverclock.com/showthread.php?p=6581
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|