![]() |
Samsung 226BW; kako znati o kojem je panelu riječ??
Here's the thing.
Skupio sam neku ozbiljniju lovu preko ljeta, odlučio se za gore navedeni model LCD ekrana i sad... Pročitao sam 1 mali milijun recenzija i skoro svi pišu da se obavezno provjeri je li riječ o 'A' ili 'S' modelu. Zovem gospodu u Linksu (ovi u Ve-milu se ne javljaju cijelo jutro) i kaže mi tip da nema načina kako znati o kojem se panelu radi. Dakle, cijenjeni moji forumaši, any suggestions? Unaprijed hvala. |
Mislim da se više ne može vidjeti koji je panel...što se A i S panela tiče,S slovi za najboljeg,ali A ti daje identičnu sliku (samo instaliraj profil za A panel,baš za te sitne nedostatke).
Ja imam S i A,razlike nema... |
Ono što sam ja jučer vidio u LINKS-u u Rijeci na polici... slika vuče jako na plavičasto i to sigurno nije S panel, iako mislim da se više ne može vidjeti koji je panel jer iza piše R (pa si ti misli :D ). Trebalo bi boje malo podesiti i onda bi valjda bilo ok. Ovako po defaultu mi 225BW ima ljepšu sliku i vjernije boje, iako su malo manje "žive" (vjerojarno stvar slabijeg kontrasta).
|
Citiraj:
Pozdrav. |
Citiraj:
kupi samsunga 2232bw, bolja slika, svi dolaze sa samsungovim panelom, bolji (nagradjeni) dizajn...razlika u par stotina kuna... |
Kolko sam vidio na netu, na zadnjoj strani monitora piše A ili S.
http://forums.pureoverclock.com/showthread.php?p=6581 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:46. |