|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
zasto je sporije??
sam kad sam dobil 2 pločicu corsaira iso sam se malo igrat da vidim sta ima i... ovak, kada stavim omjer FSB:RAM na 1:1, postavke memorije na 2.0 3 3 6, FSB mi je na 230 MHz, sto znaci da mi je mem na 460 MHz zatim stavim FSB:RAM na 5:4, postavke mem na 2.0 2 2 5, FSB mi je na 250 MHz, znaci memorije na 400 MHz i sada testovi, u sandri kada mi je mem na 460 MHz, rezultati su oko 5100 MB/s, a kada je mem na 400 MHz, rezultati su oko 5300 MB/s!! ![]() ![]() zatim, u aidi kada je mem na 460 MHz, opet ista stvar, rezutati su slabiji!! ![]() ![]() jel sam ja nekaj zajebo ili je to fakat tak???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Aida više ovisi o latencijama nego o brzini sabirnice. Probaj pokrenut još koj test 3dmark, sandra... pa češ vidjet
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kolilko si ja brijem s Intelom je brže ak je asinkroni modus. Kod AMD upravo suprotno!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Kod Intela nema nikakve veze da li je asinhrono ili sinhrono. Što veča brzina sabirnice to bolje. Što agresivnije postavke to bolje.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Intel možeš vrtiti asinhrono samo da je čim veća frekva, latencije su malo manje važne |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|