|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
6800 ultra + zalman vf900
Posudio mi je frend zalmana da vidim kak to dari na mojoj pili, a nije mi dao pasivce koje dobiješ uz njega za memoriju, da li će mi šta sje** ak stavim cooler bez pasivaca pa da mi memroji ostane "gola"????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
nece joj bit nista, i sam zalman svojim propuhom ju dovoljno ohladi ![]() ja isto na svojoj 6800GS nemam pasivce jer su otpali pa sam ih zagubio, pa svejedno ide na 1330mhz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
E, kak si spojio onaj priključak za ventilator, jer meni ne paše da ga direktno u grafu spojim pa moram u matičnu, a onda ne mogu u rivi smanjit fan speed?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Zalmana nikako nemožeš ukopčati na grafu, tako da nemaš mogućnosti smanjivanja brzine venta softverski, tako da ako želiš smanjiti brzinu venta, ne preostaje ti drugo nego preko potenciometra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ne trebaš u driverima to uključiti, nego u opcijama od 3d marka prije pokretanja i stavi samo firefly i grand kanyon da vrti
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|