![]() |
6800 ultra + zalman vf900
Posudio mi je frend zalmana da vidim kak to dari na mojoj pili, a nije mi dao pasivce koje dobiješ uz njega za memoriju, da li će mi šta sje** ak stavim cooler bez pasivaca pa da mi memroji ostane "gola"?????
|
nece joj bit nista, i sam zalman svojim propuhom ju dovoljno ohladi ;)
ja isto na svojoj 6800GS nemam pasivce jer su otpali pa sam ih zagubio, pa svejedno ide na 1330mhz |
nece joj nista biti, radit ce normalno...
@ Crash009 - mema ti ide na 1330Mhz? dal si radio kakav volt mod? moja se nece mrdnuti iznad 1240Mhz stabilno :( |
Da, neće joj ništ bit, čak se i preporuča da se ne stavljaju - navodno samo zagrijavaju stvar.
BTW vidim da si iz Popovače, koji dio :D? |
Bana Jelačića bb :)
|
Citiraj:
Ne smijemo više OT. |
Citiraj:
no u kombinaciji s tim zalmanom vjerovatno i jesu nepotrebni, on posve pristojno hladi cijelu karticu a ne samo memoriju :) |
Citiraj:
bez ikakvih modova, valjda ima nesto u mojoj ipak je inzinjerski primjerak evo scr http://www.imagesforme.com/thumbs/3987untitled.JPG |
Citiraj:
Je li se moze vise podic grafa u rivatuneru ili ati tool? |
E, kak si spojio onaj priključak za ventilator, jer meni ne paše da ga direktno u grafu spojim pa moram u matičnu, a onda ne mogu u rivi smanjit fan speed??
|
Zalmana nikako nemožeš ukopčati na grafu, tako da nemaš mogućnosti smanjivanja brzine venta softverski, tako da ako želiš smanjiti brzinu venta, ne preostaje ti drugo nego preko potenciometra...
|
ili kupis DFI plocu i mozes preko smartguardiana :D :goood:
|
Citiraj:
ja inace clockam u riva tuneru, no ovo sam uze scr iz att jer ima artifact tester |
koliko imaš 3dmark??
|
Citiraj:
|
loopaj 3Dmark sat vremena i tek onda je ok... jednom ga izvrtiti nista ne znaci ;)
|
dobro ludi maks kaže...
uključi u driverima 4xAA 8xAF i onda vrti 3dmark jedno sat vremana, jer nemas nista od ovog jednog testiranja u 3dmarku |
Ne trebaš u driverima to uključiti, nego u opcijama od 3d marka prije pokretanja i stavi samo firefly i grand kanyon da vrti
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:16. |