|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Sep 2006
|
Problem sa instalacijom printera
Nemogu instalirati printer Epson Stylus color 580, tj nemože ga nać i nemože printat, i javlja unknown error i kaže da se javim nadležnim osobama. Printer ne mislim mjenjat pošto ima najeftiniju boju a zadovoljavajući isprint. I čudi me što nemogu instalirat jer sam do prije 2 tjedna printao njime. A sad na novim windowsima neće. Probam opet na starim vindovsima , sad ni na njima neće. Koji bi mogao biti problem i kako riješiti??!?!? ![]() i uvijek pokaže da imam tolko boje, čak i kad izvadim, pa ponovo reinstaliram. znači li to da trebam izbrisati neke temp fajls negdje koje ovaj installer nije0=? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
slican problem je bio kod mene..kod prve reinstalacije windowsa koju su mi napravili sve je islo ok,wind. su odma prepoznali stari printer i sve je bilo ok,kod druge je vec bio problem...mora sam ponovo ubacit inst. cd od printera i instalirati njegove drivere..ako nemas cd,mozda postoji sansa da nesto napravis ako odes u control panel,u folder printers and faxes..probaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
![]() a onda kazem ti jedino da probas otic u kontrol panel,fexes and printers, imas tamo opciju add printer i wizard te vodi dalje..mozda postoji i ikonica tvog printera u tom folderu pa vidi da li se da sto napravit.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
isti problem, znači nitko nezna kako riješiti, a možda je problem i u samom printeru, ali kaj nije čudno da baš sad nakon reinstala vindovsa. tako sam očajan da sam prošao kroz 25 beskorisnih pitanja iz trablšutera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The All Seeing Eye
|
Važno je kod večine printera kad se instaliraju Driveri, da se taj printer išteka (mali konektor koji ga spaja sa matičnom). Tek kad te tokom instalacije drivera windowsi traže da uštekaš printer, tek onda ponovo uštekaš taj konektor u printer! Probaj na taj način pa javi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da nisi mjenjao tintu i stavio zamjensku? Zna se događati ako čip na zamjenskoj tinti nije ok.
![]() |
#10 |
Guest
|
hahahahahaha, čiP. ovaj printer je star 7 godina, i tinte su po 7kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|