![]() |
Problem sa instalacijom printera
Nemogu instalirati printer Epson Stylus color 580, tj nemože ga nać i nemože printat, i javlja unknown error i kaže da se javim nadležnim osobama. Printer ne mislim mjenjat pošto ima najeftiniju boju a zadovoljavajući isprint.
I čudi me što nemogu instalirat jer sam do prije 2 tjedna printao njime. A sad na novim windowsima neće. Probam opet na starim vindovsima , sad ni na njima neće. Koji bi mogao biti problem i kako riješiti??!?!? http://img254.imageshack.us/img254/8...led1ud2.th.jpg i uvijek pokaže da imam tolko boje, čak i kad izvadim, pa ponovo reinstaliram. znači li to da trebam izbrisati neke temp fajls negdje koje ovaj installer nije0=? |
slican problem je bio kod mene..kod prve reinstalacije windowsa koju su mi napravili sve je islo ok,wind. su odma prepoznali stari printer i sve je bilo ok,kod druge je vec bio problem...mora sam ponovo ubacit inst. cd od printera i instalirati njegove drivere..ako nemas cd,mozda postoji sansa da nesto napravis ako odes u control panel,u folder printers and faxes..probaj
|
ma imam ja cd, samo što su snjim komplikacije, na starim win sam instaliro sa driverima s neta. a sad neće ni snjima ni s cd original
|
hmm
Citiraj:
|
isti problem, znači nitko nezna kako riješiti, a možda je problem i u samom printeru, ali kaj nije čudno da baš sad nakon reinstala vindovsa.
tako sam očajan da sam prošao kroz 25 beskorisnih pitanja iz trablšutera |
Važno je kod večine printera kad se instaliraju Driveri, da se taj printer išteka (mali konektor koji ga spaja sa matičnom). Tek kad te tokom instalacije drivera windowsi traže da uštekaš printer, tek onda ponovo uštekaš taj konektor u printer!
Probaj na taj način pa javi! |
printer se spaja usbom, slijedio sam upute, znači uštekao sam ga tek kad je htio. probao sam sve moguće kombinacije, i s drugim kabelom, i s drugim utorima
|
pomoć ovdje nemogu očekivati, a gugl ne izbacuje ništa korisno, znači mogu bacit printer il kaj?
|
Da nisi mjenjao tintu i stavio zamjensku? Zna se događati ako čip na zamjenskoj tinti nije ok.
|
hahahahahaha, čiP. ovaj printer je star 7 godina, i tinte su po 7kn
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:31. |