|
![]() |
#1 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
x850XT Overclocking..
Uzeo sam si nedavno zalmana VF900 pa si kontam koliko bi mogao dignuti clock..točnije temperature me zabrinjavaju jer nisam zapisao kako su mu bili default iddle/load temperature..čist me interesira do koliko stupnjeva bi trebao ići max..da ne pretjeram ![]() btw. kad sam vec kod te kartice..(za vlasnike istih)..do koliko ste ju uspjeli nagurat?
![]() |
#2 |
aka: N.W.S.K. b_buha
Datum registracije: Jan 2006
|
te grafe su same po sebi nategnute do jaja tako da ne ocekuj previse. imao sam tu grafu i za agp i pci-e. uglanom odmah stavi na taktove od pe, to ide sigurno, a sve dalje je pitanje srece.... digni za 5 pa 3d mark, pa oped za 5,..... ***ga ne sjecam se vise max taktova mojih kartica.... uglavnom osjeti se razlika u 3d marku u igrama ne bas
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ha sada ovisi i od kartice do kartice... ja na svojoj osjetim dobar pomak u 3dmarku 05... defaultno mi daje oko 6200 a kad dignem gpu za 50mhz i mem za 50mhz score je veći za oko 400bodova a dalje nisam ni oc-ao. no mislim da ide još malo... moja grafa je iz siga.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Moj Asus X850XT je sa stock coolerom bio 34/35 u idle a negdje 48/52 u loadu, ako se ne varama sada sa zalmanom je 30/32 u idle i nemam pojma koliko u load, budem pogledao kasnije. ali grafa je "hladna" nisam je clockao jer i ovako radi ko beba.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|