![]() |
x850XT Overclocking..
Uzeo sam si nedavno zalmana VF900 pa si kontam koliko bi mogao dignuti clock..točnije temperature me zabrinjavaju jer nisam zapisao kako su mu bili default iddle/load temperature..čist me interesira do koliko stupnjeva bi trebao ići max..da ne pretjeram:D
btw. kad sam vec kod te kartice..(za vlasnike istih)..do koliko ste ju uspjeli nagurat? |
te grafe su same po sebi nategnute do jaja tako da ne ocekuj previse. imao sam tu grafu i za agp i pci-e. uglanom odmah stavi na taktove od pe, to ide sigurno, a sve dalje je pitanje srece.... digni za 5 pa 3d mark, pa oped za 5,..... ***ga ne sjecam se vise max taktova mojih kartica.... uglavnom osjeti se razlika u 3d marku u igrama ne bas
|
ha sada ovisi i od kartice do kartice... ja na svojoj osjetim dobar pomak u 3dmarku 05... defaultno mi daje oko 6200 a kad dignem gpu za 50mhz i mem za 50mhz score je veći za oko 400bodova a dalje nisam ni oc-ao. no mislim da ide još malo... moja grafa je iz siga....
|
Moj Asus X850XT je sa stock coolerom bio 34/35 u idle a negdje 48/52 u loadu, ako se ne varama
sada sa zalmanom je 30/32 u idle i nemam pojma koliko u load, budem pogledao kasnije. ali grafa je "hladna" nisam je clockao jer i ovako radi ko beba. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |