|
![]() |
#1 |
Member
Datum registracije: Mar 2003
|
Antino vodeno
Planiram kupiti Antin komplet. Sad me zanima šta vi mislite o djelovima koje on koristi (blok, radijator...). Kakve mu temperature postiže ovaj blok za cpu? Isplati li ga se kupiti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Antino vodeno
Citiraj:
Inace po mom sudu antini proizvod su zlatna sredina! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Re: Antino vodeno
Citiraj:
![]() Ali svejedno dobra investicija, i najpovoljniji u hr, i bolji od bilo kakvog zracnog...
![]() |
![]() |
#4 |
Member
Datum registracije: Mar 2003
|
Da pogledao sam ih. Ali me zanimaju informacije o ovim drugim komponentama iz kompleta tj. o pumpi, radijatoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Radijator je ogromnih dimenzija i ne stane u niti jedno kučište. Ja sam uzeo radijator od Mystificatora, a sve ostalo od Ante. Blok je jako dobre izrade. Sve u svemu, ja sam zadovoljan, samo pogledaj sig
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
svaka cast vodenim hladenjima , ali ja sam vjerovatno konzervativan pa sam jos uvijek na zraku... nisam bas blagonaklon prema svim timn silinim domacim djelovima za vodenjace .... bojim se da se ne probudim jednog jutra , a komp laganica pod vodom, zato kaj je bila greska na spoju kod pumpe i umjesto u crijevo voda je spricala po maticnoj ... no to je samo moj strah prema srednjim i nize srednjim vodenim hladenjima.... planiram si ubost vodeno , ali tek u dalekoj buducnosti , kada ce uz vodeno doci i neki ludi peltier... ![]()
![]() |
#7 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Par puta je voda procurila - mojom greškom ![]() ![]() Kaj se Pelta tiće ..... eeee stari moj tu su tek problemi s kondenzacijom i eliminacijom iste. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
ja sam jos uvijek na zraku ![]()
![]() |
|