PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Antino vodeno (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=4747)

SKI 21.05.2003. 23:04

Antino vodeno

Planiram kupiti Antin komplet. Sad me zanima šta vi mislite o djelovima koje on koristi (blok, radijator...). Kakve mu temperature postiže ovaj blok za cpu? Isplati li ga se kupiti...

marac 21.05.2003. 23:07

Re: Antino vodeno

Citiraj:

Originally posted by SKI
Planiram kupiti Antin komplet. Sad me zanima šta vi mislite o djelovima koje on koristi (blok, radijator...). Kakve mu temperature postiže ovaj blok za cpu? Isplati li ga se kupiti...
Imas recenziju na PCE-u pa pogledaj!
Inace po mom sudu antini proizvod su zlatna sredina!

miato 21.05.2003. 23:16

Re: Re: Antino vodeno

Citiraj:

Originally posted by marac
Imas recenziju na PCE-u pa pogledaj!
Inace po mom sudu antini proizvod su zlatna sredina!

Ma antini su proizvodi neka niza srednja klasa :)
Ali svejedno dobra investicija, i najpovoljniji u hr, i bolji od bilo kakvog zracnog...

SKI 21.05.2003. 23:17

Da pogledao sam ih. Ali me zanimaju informacije o ovim drugim komponentama iz kompleta tj. o pumpi, radijatoru

LorD ClockaN 23.05.2003. 07:25

Citiraj:

Originally posted by SKI
Da pogledao sam ih. Ali me zanimaju informacije o ovim drugim komponentama iz kompleta tj. o pumpi, radijatoru
Pumpa ti je iz Peveca 420h/l. Zadovoljavajuča brzine (čitaj: brže ne treba) i tiha (čitaj: nečujna).

Radijator je ogromnih dimenzija i ne stane u niti jedno kučište. Ja sam uzeo radijator od Mystificatora, a sve ostalo od Ante.

Blok je jako dobre izrade. Sve u svemu, ja sam zadovoljan, samo pogledaj sig

Lignja 23.05.2003. 09:00

svaka cast vodenim hladenjima , ali ja sam vjerovatno konzervativan pa sam jos uvijek na zraku...
nisam bas blagonaklon prema svim timn silinim domacim djelovima za vodenjace ....
bojim se da se ne probudim jednog jutra , a komp laganica pod vodom, zato kaj je bila greska na spoju kod pumpe i umjesto u crijevo voda je spricala po maticnoj ...
no to je samo moj strah prema srednjim i nize srednjim vodenim hladenjima....

planiram si ubost vodeno , ali tek u dalekoj buducnosti , kada ce uz vodeno doci i neki ludi peltier...:)

Paske 23.05.2003. 14:16

Citiraj:

Originally posted by Lignja
svaka cast vodenim hladenjima , ali ja sam vjerovatno konzervativan pa sam jos uvijek na zraku...
nisam bas blagonaklon prema svim timn silinim domacim djelovima za vodenjace ....
bojim se da se ne probudim jednog jutra , a komp laganica pod vodom, zato kaj je bila greska na spoju kod pumpe i umjesto u crijevo voda je spricala po maticnoj ...
no to je samo moj strah prema srednjim i nize srednjim vodenim hladenjima....

planiram si ubost vodeno , ali tek u dalekoj buducnosti , kada ce uz vodeno doci i neki ludi peltier...:)

Kao korisnik 2 bloka od mystia - nema mijesta strahu.

Par puta je voda procurila - mojom greškom :D - i NIŠTA. 100% destilirana voda, osušio comp i mirna Bosna :p

Kaj se Pelta tiće ..... eeee stari moj tu su tek problemi s kondenzacijom i eliminacijom iste. :smoke: Pročitaj, pitaj razmisli i tako 4 puta prije nego što uzmeš peltierov članak u ruke. Zajebana je to rabota koja lako satre većinu compa ako se loše implementira :eek:

Lignja 23.05.2003. 15:39

Citiraj:

Originally posted by Paske
Kao korisnik 2 bloka od mystia - nema mijesta strahu.

Par puta je voda procurila - mojom greškom :D - i NIŠTA. 100% destilirana voda, osušio comp i mirna Bosna :p

Kaj se Pelta tiće ..... eeee stari moj tu su tek problemi s kondenzacijom i eliminacijom iste. :smoke: Pročitaj, pitaj razmisli i tako 4 puta prije nego što uzmeš peltierov članak u ruke. Zajebana je to rabota koja lako satre većinu compa ako se loše implementira :eek:

pa bas zato kaj je to tolko "komplicirano "
ja sam jos uvijek na zraku:)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:00.