|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Overclock ATItool-om, postaviš mu da nađe max freq. i kada nađe spusti ih za 15-20MHz. Da li se može odključat isto možeš provjeri sa ATItool-om (guide i ATItool imaš >>OVDJE<<) može se odključat samo ako ima ona dva crvena F - inače je HW zaključano i nemože se odključat
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
# Download and install ATITool (pokreni ATItool) ![]() # Hold down the shift key and click on "settings" # Now scroll to the bottom of the list, you should see four new values listed CONFIG_DIE_FUSES____________0xFFFFFFFF CONFIG_SUBSTRATE_FUSES_____0xFFFFFF9F ![]() Ako na ovim mjestima di je crveno označeno nije F onda se nemože odključat. Ako je F može se odključat ali ne bez flashanja, a flashanje... nije problem, samo pogledaj prvo link i javi šta veli ATItool.
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Otključat se neće sigurno, a vjerojatno ni puno klokat jer je na njoj prilično loša jezgra i mema za klokanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
XL za razliku od ove ima 16 cijevi te taktove 400/980 MHz. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
e da imam problem atitool mi ne izbacuje nigdje CONFIG_DIE_FUSES____________0xFFFFFFFF CONFIG_SUBSTRATE_FUSES_____0xFFFFFF9F toga nema ispod takta jezgre i rama a sve sam drugo pretrazio i nemogu to naci |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
A šta sad? CONFIG_DIE_FUSES____________0xFFFFBFFF CONFIG_SUBSTRATE_FUSES_____0xFFFFFF9E |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
EMP moderator
|