![]() |
Pitanja X800 AGP
Kolega je kupio sapphire x800 obicnu 350/700 256bit, 256mb. pa me zanima moze li se to dici vise i dali se sta otkljucati i kako : sweating
|
Overclock ATItool-om, postaviš mu da nađe max freq. i kada nađe spusti ih za 15-20MHz.
Da li se može odključat isto možeš provjeri sa ATItool-om (guide i ATItool imaš >>OVDJE<<) može se odključat samo ako ima ona dva crvena F - inače je HW zaključano i nemože se odključat |
na kakva dva crvena F mislis i gdje, te moze li se to kako otkljucat bez flasha biosa jel nismo bas strucnjaci za takve stvari pa da nebi bilo laku noc sviraci
|
# Download and install ATITool
(pokreni ATItool):rolleyes: # Hold down the shift key and click on "settings" # Now scroll to the bottom of the list, you should see four new values listed CONFIG_DIE_FUSES____________0xFFFFFFFF CONFIG_SUBSTRATE_FUSES_____0xFFFFFF9F http://www.techpowerup.com/articles/...ages/fuses.gif Ako na ovim mjestima di je crveno označeno nije F onda se nemože odključat. Ako je F može se odključat ali ne bez flashanja, a flashanje... nije problem, samo pogledaj prvo link i javi šta veli ATItool. |
Otključat se neće sigurno, a vjerojatno ni puno klokat jer je na njoj prilično loša jezgra i mema za klokanje.
|
nasao sam nesto o takvoj na netu i kazu da je to ista kartica kao x800xl pcix
samo na agp-u |
XL za razliku od ove ima 16 cijevi te taktove 400/980 MHz. ;)
|
e da imam problem atitool mi ne izbacuje nigdje
CONFIG_DIE_FUSES____________0xFFFFFFFF CONFIG_SUBSTRATE_FUSES_____0xFFFFFF9F toga nema ispod takta jezgre i rama a sve sam drugo pretrazio i nemogu to naci |
Citiraj:
|
A šta sad?
CONFIG_DIE_FUSES____________0xFFFFBFFF CONFIG_SUBSTRATE_FUSES_____0xFFFFFF9E |
Ništa, ne može se otključat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:50. |