|
![]() |
#1 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
sata
evo da i mene nece malo ![]() ovak nakon dugog...dugostanog mucenja sa driverima, idem formatirat al on mi pokazuje da je 32gige i nes sitno a 120 je tj 111 efektivno, format ne pomaze...preporuke? pokusao sam i foru sa jumperom...ne pali ni ona, pokusao sam i napravit 2 particije...nece al kad to radim usred formata mi zagasi komp:confused: stvarno sam bez ideja polagano(a jako bez zivaca ![]() help ps imam jso jednu nedoumicu...samsunf 793 df ili lg flatron 700b?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
E super, juče si doš`o na forum pa neznaš kako to ide... Koja ploča, hard itd. Očigledno si dio diska bubnuo u neki format koji i nije zabavan. Što kaže Partition Magic ili neki sličan/specijaliziran program. Netko mora vidjeti ostatk diska... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Jesi probao staviti na drugi kanal disk? Mozda drugi kabel? Jesi formatirao iz dosa ili si bio ljen pa si iz windowsa ? Kao sto tor rece neki progy mora znati reci nesto o njemu ![]()
![]() |
#4 |
the luda ribetna
|
a ko da neznas koji komp imam ![]() ustvari imas prav an7(tvoja), onaj utt i mobilac...i samsung 120 gigi ma uz malo muke sam ja napravio 2 particiju, instalirao win...al se nisam pozabavio time jos do krjaa...jer trenutno na tom kompu nemam pristup netu( a ni necu ga radit dok ne napravim clean backup) sto se tice dosa...ja sve flesam i formatiram iz dosa...pa cak i disketu ![]() a kad sam formatirao, mi je pisalo c: 10gb, i neoblikovan prostor...njega oblikume i pise mi E nema D-a? nakon brisanja obe particije se vrati pak d? 2 kanal nisam gledao vidis dobra ideja ![]() a znam i onu fintu sa propertisima, sam sam zaboravio kaj tocno se treba radit ![]() najcudnije mi je to sto kad sam formatirao ponovo disk opet pokazuje 32gb?why:confused: to bi obicno trebao sredit time ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() ![]() cijeli disk ces dobit tako da ga iskljucis s ploce, ako imas drugi?? - instaliras win nakon instalacije sp1 ili 2 spojis ga i formatiras u win i dat ce ti svih 111gb ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
the luda ribetna
|
sredio sma bas tako upravo ![]() i napravim resrtart iode bios na ploci ![]() ja fakat imam srece ![]() ima ko an7 bios chip za posudit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
A da se klmoniš kompova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
stvarno imas srece ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ma imam staru an7-icu jos od tor...i ima neku briju s biosom...sam od sebe se isflesa...na prazno...vec sam ga jednom popravljao...tj rak je i sad znam i kak se to radi al nemam pak bios da dodem u dos ![]() morat cu do raka...uf jadan covjek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() self flashing bios ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ma nac cu si negdje bios chip i kupit samo njega...isflesat i vrati bios nazad...a do tad...gospon rak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
Mozda ima neka fora, kao kod seagate-a s onim jumperom za ogranicavanje na 30GB.
![]() |
#15 |
the luda ribetna
|
ma hard je sreden ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|