![]() |
sata
evo da i mene nece malo:)
ovak nakon dugog...dugostanog mucenja sa driverima, idem formatirat al on mi pokazuje da je 32gige i nes sitno a 120 je tj 111 efektivno, format ne pomaze...preporuke? pokusao sam i foru sa jumperom...ne pali ni ona, pokusao sam i napravit 2 particije...nece al kad to radim usred formata mi zagasi komp:confused: stvarno sam bez ideja polagano(a jako bez zivaca:D ) help ps imam jso jednu nedoumicu...samsunf 793 df ili lg flatron 700b?? |
E super, juče si doš`o na forum pa neznaš kako to ide...
Koja ploča, hard itd. Očigledno si dio diska bubnuo u neki format koji i nije zabavan. Što kaže Partition Magic ili neki sličan/specijaliziran program. Netko mora vidjeti ostatk diska... |
Jesi probao staviti na drugi kanal disk? Mozda drugi kabel?
Jesi formatirao iz dosa ili si bio ljen pa si iz windowsa ? Kao sto tor rece neki progy mora znati reci nesto o njemu :) |
a ko da neznas koji komp imam:D
ustvari imas prav an7(tvoja), onaj utt i mobilac...i samsung 120 gigi ma uz malo muke sam ja napravio 2 particiju, instalirao win...al se nisam pozabavio time jos do krjaa...jer trenutno na tom kompu nemam pristup netu( a ni necu ga radit dok ne napravim clean backup) sto se tice dosa...ja sve flesam i formatiram iz dosa...pa cak i disketu:) a kad sam formatirao, mi je pisalo c: 10gb, i neoblikovan prostor...njega oblikume i pise mi E nema D-a? nakon brisanja obe particije se vrati pak d? 2 kanal nisam gledao vidis dobra ideja:) a znam i onu fintu sa propertisima, sam sam zaboravio kaj tocno se treba radit:D najcudnije mi je to sto kad sam formatirao ponovo disk opet pokazuje 32gb?why:confused: to bi obicno trebao sredit time ili? |
:D ovo mi se je dogodilo samo jedno i nikada vise (seagate 200gb sata) a problem sam rjesavao par danas, bez spavanja :fuming:
cijeli disk ces dobit tako da ga iskljucis s ploce, ako imas drugi?? - instaliras win nakon instalacije sp1 ili 2 spojis ga i formatiras u win i dat ce ti svih 111gb :smoke: |
sredio sma bas tako upravo:D
i napravim resrtart iode bios na ploci:rolleyes: ja fakat imam srece:smoke: ima ko an7 bios chip za posudit? |
A da se klmoniš kompova:D
|
stvarno imas srece :D ....a kako ti je bios uspio krepat?
|
Citiraj:
ma imam staru an7-icu jos od tor...i ima neku briju s biosom...sam od sebe se isflesa...na prazno...vec sam ga jednom popravljao...tj rak je i sad znam i kak se to radi al nemam pak bios da dodem u dos:rolleyes: morat cu do raka...uf jadan covjek:D |
self flashing bios :D ...malo zaje*ancije ali znam kako je to, ja sam uspio spalit sata controler na dfi sli-dr, neznam kako ali uspio sam ju zamjenit na reklamaciji :p
|
Citiraj:
ma nac cu si negdje bios chip i kupit samo njega...isflesat i vrati bios nazad...a do tad...gospon rak:beer: (tnx strai duzan sam ti cugu) |
može MSI-ev bios?:burn:
|
Citiraj:
|
Mozda ima neka fora, kao kod seagate-a s onim jumperom za ogranicavanje na 30GB.
|
ma hard je sreden:) banana je bila sto samsung nema oficijelne drivere...pa sam se s time igrao...ps pise da je ploca an7...koja je revizija chipa ??4?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:38. |