|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Snima samo Image burn
Kada pokušavam snimiti cd il dvd u Neru 7 i Windows media playeru mogu snimiti samo image a ne kao prije data, audio....Prije sam snimao sve vrste fajlova u Neru i Win media playeru bez problema ali nema opcije nego samo image recorder u bilo kojem programu za snimanje? Zna li itko u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vidi li se prža u BIOS-u i winsima? Vjerojatno ti se nešto desilo s pržom pa je Nero više ne nalazi i zato nudi samo image jer njega snima na hard. Provjeri/zamijeni kabel prže, promijeni SATA/IDE slot prže, pokušaj s nekim drugm programom (npr. CDburnerXP). U krajnjem slučaju izvadi pržu i odnesi je kod nekog frenda. Ako se ni tamo ne pojavljuje u winsima, znači da je crkla.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Registriraj Neru i dobiti ćeš mogučnost snimanja na DVD i CD . Zanima me koliko optičkih uređaja imaš u kompjuteru , samo ovaj što ne snima trenutno na DVD ili imaš još jedan optički uređaj ? Moguče je i da si odabrao ovaj drugi uređaj koji je samo player , nema mogučnost snimanja na DVD . Ispuni opciju Moj komp da ti možemo lakše i kvalitetnije pomoči . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Nero s licencom? Probaj reinstall nere.. Meni je to znao napraviti s "čudnom" verzijom nero 9-ke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ili nero nije prepoznao przu ili je riknula pa je automatski prebacio na virtualnu.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|