![]() |
Snima samo Image burn
Kada pokušavam snimiti cd il dvd u Neru 7 i Windows media playeru mogu snimiti samo image a ne kao prije data, audio....Prije sam snimao sve vrste fajlova u Neru i Win media playeru bez problema ali nema opcije nego samo image recorder u bilo kojem programu za snimanje?
Zna li itko u čemu je problem? |
Vidi li se prža u BIOS-u i winsima? Vjerojatno ti se nešto desilo s pržom pa je Nero više ne nalazi i zato nudi samo image jer njega snima na hard.
Provjeri/zamijeni kabel prže, promijeni SATA/IDE slot prže, pokušaj s nekim drugm programom (npr. CDburnerXP). U krajnjem slučaju izvadi pržu i odnesi je kod nekog frenda. Ako se ni tamo ne pojavljuje u winsima, znači da je crkla. |
Registriraj Neru i dobiti ćeš mogučnost snimanja na DVD i CD .
Zanima me koliko optičkih uređaja imaš u kompjuteru , samo ovaj što ne snima trenutno na DVD ili imaš još jedan optički uređaj ? Moguče je i da si odabrao ovaj drugi uređaj koji je samo player , nema mogučnost snimanja na DVD . Ispuni opciju Moj komp da ti možemo lakše i kvalitetnije pomoči . |
Citiraj:
Nero s licencom? Probaj reinstall nere.. Meni je to znao napraviti s "čudnom" verzijom nero 9-ke. |
Ili nero nije prepoznao przu ili je riknula pa je automatski prebacio na virtualnu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:18. |