|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
(riješeno) GTX650Ti ne daje sliku na SyncMaster 793df monitoru preko analognog izlaza
Ovo je konfiguracija na kojoj imam problem: INTEL CPU Desktop Core i3-2120 (3.30GHz,3MB,65W,S1155) Box Asrock s1155 B75M-GL Transcend JetRAM 4GB DDR3 1600 MSI GF GTX650Ti PE OC, 1GB DDR5, DX11 HDD, 500GB-7200RPM-SATAIII DVD RW -RW RAM LG DualLay SATA Power Supply SILVERSTONE Strider Essential ST40F-ES Linkworld Gaming ATX Case Znači, imam gore navedenu konfu i stari monitor koji ima samo VGA ulaz, a GTX650Ti ima samo DVI izalze pa sam stavio onaj mali pretvarač(DVI to VGA ili kako se to već zove) ali onda nema nikakve slike na monitoru. Ventilator grafičke se okreće i grafička je spojena na napajanje. Nemam pojma zbog čega nema slike na monitoru jer kada ga uštekam u VGA izlaz na matičnoj onda radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Jesi probao i na jednom i na drugom DVI izlazu? Driveri za grafu su instalirani? Da li je grafička ispravna? Prvo se spoji na izlaz na matičnoj, odi u device manager i vidi šta on kaže za tu grafičku. Onda ćeš dalje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ne znam jel radi grafička, cijela je konfa došla neki dan upakirana drivere nisam mogao instalirati, a u device manageru mi pokazuje samo integriranu intelovu grafiku pod display adapters i mogu probati samo na jednom DVI izlazu jer jedino na njega mogu staviti taj VGA pretvarač |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Pogledaj da li ta grafička traži neko dodatno napajanje i da li je isto spojeno. Ukoliko ju dev. manager ne vidi, imaš neki problem. Probaj desni klik na računalo u device manageru i potraži promjene hw-a.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kažeš da dobiješ sliku na integriranoj grafici ako ju spojiš na monitor. Odi u BIOS i isključi integrirku ili odredi da ti je GTX650 primarna.
![]() |
#10 |
Premium
|
aha, probao sam i s drugim koji sam dobio s drugom grafičkom ali i dalje nema slike... ovo mi je i prilično teško za istestirati jer mi je drugi komp u zagrebu, a ovaj doma u bjelovaru koji bi trebao biti za mlađeg brata i sad ne radi kako bi trebao budem probao s drugom monitorom (ako ga uspijem nabaviti) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Nešto tu ne valja, ako je prisutna pcie grafulja ona na ploči NE BI smjela davati sliku kad na nju spojiš monitor. Il ova nije dobro sjela u utor ili je u kvaru vga ili mbo |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Kod pajdasa smo imali slican problem. Uglavnom u biosu na vise mjesta pronadji di se moze integrirana graficka disableati potpuno. bila je neka h61 msi ploca i 560ti u pitanju.
Zadnje izmijenjeno od: darkydark. 21.10.2012. u 14:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#15 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nema to veze s UEFIem, jednostavno kod LGA1155 ploča možeš koristiti oba grafička procesora u isto vrijeme. Primjerice ako spojiš monitor na izlaz na ploči u 2D okruženju koristit će integrušu no ako se pokaže potreba (recimo pokretanje igre) pokrenuti će se i diskretna kartica.
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
malo sam zahrđo...isto je kao na laptopima al mozak nisam prebacio na stolna da isto funkcionira ![]() al mu ipak grafa nije dobro sjela ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|