Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.02.2009., 16:58   #1
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
(riješeno) BSOD, ne znam razlog

Ovako do jučer je bilo sve u redu. Kupio san novo kučište i premjestio sve u njega pažljivo radio sam to milju puta i uvijek je radilo.

E sada sve je super kad gledam film surfam itd.. no dok je komp desetak minutua u loadu pojavi mi se bsod. razlog neznam, čudno je šta ništa ne piše, inace kada mi je bacao bsod uvijek je bilo nešto, a sada samo system service exception i to na pocetku i dolje memory dump i tak stoji i onda se restarta , ali moram napomenut da mi tijekom bsoda trperi slika žuto preko plavog onako isprekidano..

E sada sve kablove sam provjerio više puta reinstalirao windowse sve friško i opet ista stvar, stavio sam najnovije drivere i opet isto...

Još da napomenem da mi je jučer znao umjesto bsoda znao u igri komp ostat bez zvuka ko da su pucali driveri..

Više nemam ideje stvarno šta je.

Inaće koristim vistu 64 ultimate.
m&n je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2009., 18:45   #2
zvonjola
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Aug 2008
probaj memorijske module premjestit u druga dva slota,meni je pomoglo.imao sam 4x1gb i svakih par minuta bsod.kad sam izvadio dva modula radilo bez problema.
zvonjola je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.02.2009., 16:46   #3
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Riješeno, bilo je zbog zagrijavanja procesora, pa sam ugradio drugi vent i sve 5..
m&n je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno