![]() |
(riješeno) BSOD, ne znam razlog
Ovako do jučer je bilo sve u redu. Kupio san novo kučište i premjestio sve u njega pažljivo radio sam to milju puta i uvijek je radilo.
E sada sve je super kad gledam film surfam itd.. no dok je komp desetak minutua u loadu pojavi mi se bsod. razlog neznam, čudno je šta ništa ne piše, inace kada mi je bacao bsod uvijek je bilo nešto, a sada samo system service exception i to na pocetku i dolje memory dump i tak stoji i onda se restarta , ali moram napomenut da mi tijekom bsoda trperi slika žuto preko plavog onako isprekidano.. E sada sve kablove sam provjerio više puta reinstalirao windowse sve friško i opet ista stvar, stavio sam najnovije drivere i opet isto... Još da napomenem da mi je jučer znao umjesto bsoda znao u igri komp ostat bez zvuka ko da su pucali driveri.. Više nemam ideje stvarno šta je. Inaće koristim vistu 64 ultimate. |
probaj memorijske module premjestit u druga dva slota,meni je pomoglo.imao sam 4x1gb i svakih par minuta bsod.kad sam izvadio dva modula radilo bez problema.
|
Riješeno, bilo je zbog zagrijavanja procesora, pa sam ugradio drugi vent i sve 5..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:47. |