|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() Donesem komp od lika koji me zamolio da mu sredim neke spyware sa kompa, i na njegovo kuciste spojim sve svoje stvari i komp se ne upali. 1h prije kod njega sve radilo normalno! Probao sam promijeniti uticnicu i kabel od napajanja i ne radi i dalje, međutim kad stavim kabel u napajanje svijetli lampica na ploci i lampica od lan kabela. Kompjuter je star 5-6 godina sigurno. Da li mogu svoje napajanje staviti na njegov komp da provjerim da nije njegovo napajanje otislo ? Da li moguce da se nesto pomjerilo god gumba za paljenje dok sam nosio? Ili neke druge ideje ? Zadnje izmijenjeno od: HOS. 28.10.2008. u 18:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Provaj sve kabele iskljucit ukljucit da koji ne stoji labavo,ako ne pali probaj sa svojim napajanjem.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
Premium
|
E to sam i ja mislio e daj mi molim te objasni kako se to radi i di se nalazi Probao sam drugo napajanje i ne radi... a ja isto mislim da je dugme! E kad to napravim onda samo maknem taj šaravciger da se ugasi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Di se nalaze ? Kod dugmeta ili tj. di na maticnoj ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Na ploci dva pina na koja spajas power bottun,ta dva pina kratko spojis i vidi je li pali.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Pa jesam napravio sam to i ne pali! Znaci ploca je prdnula a da nisam nista ni skrivio... Kako sad covjeku da objasnim da mora kupiti novi komp? Jos cu sutra probati sve maknuti sa ploce i ponovno spojiti i ako onda ne proradi... Ceka me objasnjavanje i pregovaranje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2003
|
isti moj problem... kako si to riješio?
|
|
Oglas
|