|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
(riješeno) Windows backup malfunction
Pozdrav, operativni sustav je windows server 2003. Kad backupiram podatke s njega pomocu windows backup alata dogadjaju mi se problemi. Naime, potrebno mi je backupirat recimo 5 foldera i stavim to na schedule. Medjutim backupa se nikad svih 5, vec redovito neki problem, dakle backup napravi za 4 ili zadnji put samo jedan folder. Ne kuzim u cemu je stvar. Da li je backup ogranicen velicinom ili necim? Hvala Zadnje izmijenjeno od: Antonic. 28.03.2008. u 08:45. Razlog: popravak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemoj koristiti win backup uz toliku silu dobrih programa koji odrađuju svoj posao bez problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
evo update cini se da sam dosega maximalnu velicinu filea u windowsima... psmtr ![]() znaci treba bi nekakav koji ce mi dijelit doticni backup u dijelove ili nekako hmmm... savjet nekakav? da mi npr kaze da ne more vise i da treba novi task i koliko ce trajat backup... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Acrnois true image,pa radit backup samo odrednih foldera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uzmi Allway Sync ili Sync Back, prvi preferiram.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 29.03.2008. u 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo da vas updateam samo pa moze lock. Dakle maximalna velicina filea je cca 4.2GB i dalje od toga jednostavno ne stane. Ako kome zapne da znate do cega je... Isproba sam i sve radi dobro sada. Eto. Hvala svima na pomoci i moze lock teme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
backup radis na fat32 particiju? tih 4gb smrdi na to ![]() |
![]() |
![]() |
|
|