![]() |
(riješeno) Windows backup malfunction
Pozdrav,
operativni sustav je windows server 2003. Kad backupiram podatke s njega pomocu windows backup alata dogadjaju mi se problemi. Naime, potrebno mi je backupirat recimo 5 foldera i stavim to na schedule. Medjutim backupa se nikad svih 5, vec redovito neki problem, dakle backup napravi za 4 ili zadnji put samo jedan folder. Ne kuzim u cemu je stvar. Da li je backup ogranicen velicinom ili necim? Hvala |
Nemoj koristiti win backup uz toliku silu dobrih programa koji odrađuju svoj posao bez problema.
|
moze neka preporuka iz prve ruke? podataka ima dosta oko 6-7GB a bit ce ih i vise vjerojatno i updateaju se dnevno.
Fala |
evo update cini se da sam dosega maximalnu velicinu filea u windowsima... psmtr :)
znaci treba bi nekakav koji ce mi dijelit doticni backup u dijelove ili nekako hmmm... savjet nekakav? da mi npr kaze da ne more vise i da treba novi task i koliko ce trajat backup... |
Acrnois true image,pa radit backup samo odrednih foldera?
|
Uzmi Allway Sync ili Sync Back, prvi preferiram.
|
hvala na savjetima isprobat cu... moran sad napravit testove...
|
Evo da vas updateam samo pa moze lock. Dakle maximalna velicina filea je cca 4.2GB i dalje od toga jednostavno ne stane. Ako kome zapne da znate do cega je... Isproba sam i sve radi dobro sada.
Eto. Hvala svima na pomoci i moze lock teme... |
backup radis na fat32 particiju? tih 4gb smrdi na to :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:20. |