Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.02.2008., 09:44   #1
dxdandy
Premium
Moj komp

dxdandy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Exclamation Kantena Sa Hornom,zar Nitko Ne Zna Napraviti ???

pozdrav grupi!

evo već na nekoliko adresa sam upitao dali ima netko voljan napraviti mi ili možda ima viška dvije kantene sa hornom od inoxa da mi proda.Pa ne mogu vjerovati da baš nitko nije zainteresiran zaradti koju kunu.
Dakle molim vas ako netko ima volje ili zna nekoga tko se bavi ovakvim poslom da mi učuni medvjeđu uslugu te mi ih proda.Već sam pusti upit na udruga-ping i nitko se nije javio sa odgovorom iako na njihovim stranicama ima cijenik za wireless opremu pa tako i za kantene.Još sam upitao i na extremewifi.hr
gdje su mi se neki ponudili ali ni nakon 3 tjedna nema odgovora hoće li mi ili neće poslati.

Stoga vas moli ako je tko zainteresiran da mi napravi dvije kantene sa hornom te da mi pošalj na adresu koju bih mu rekao po dogovoru.Inače sam iz Vinkovaca i naravno da bih troškove dostave snosio ja osobno plus naravno iznos za koji se dogovorimo za kantene.

kontakt mail: dani2you@gmail.com ili 0989832635 Daniel

thx!
dxdandy je offline   Reply With Quote
Staro 29.02.2008., 00:34   #2
Dadox
Premium

Dadox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
kantena

Ja ti imam jednu kantenu sa hornom staru.. koju ne koristim više... koliko daješ za nju?

odgovori na PM...

Dadox je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 29.02.2008., 08:05   #3
dxdandy
Premium
Moj komp

dxdandy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Talking

Nove od inox-a dodju oko 100-120kn.Dali je i tvoja od inox-a i u kakvom je stanju,kakva je bila u radu.Ja sam iz Vinkovaca pa jedino pošta ili hp-exp. dolazi u obzir što se dostave tiče,jedino ako si iz zagreba pa da mi odneseš na jedno mjesto pa ne moram plačati dostavu.Daj neku slikicu da vidim kakva je pa se dogovorimo oko cijene,samo nemoj pretjerivati.

pozdrav!
dxdandy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Oglas

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke