![]() |
Kantena Sa Hornom,zar Nitko Ne Zna Napraviti ???
pozdrav grupi!
evo već na nekoliko adresa sam upitao dali ima netko voljan napraviti mi ili možda ima viška dvije kantene sa hornom od inoxa da mi proda.Pa ne mogu vjerovati da baš nitko nije zainteresiran zaradti koju kunu. Dakle molim vas ako netko ima volje ili zna nekoga tko se bavi ovakvim poslom da mi učuni medvjeđu uslugu te mi ih proda.Već sam pusti upit na udruga-ping i nitko se nije javio sa odgovorom iako na njihovim stranicama ima cijenik za wireless opremu pa tako i za kantene.Još sam upitao i na extremewifi.hr gdje su mi se neki ponudili ali ni nakon 3 tjedna nema odgovora hoće li mi ili neće poslati. Stoga vas moli ako je tko zainteresiran da mi napravi dvije kantene sa hornom te da mi pošalj na adresu koju bih mu rekao po dogovoru.Inače sam iz Vinkovaca i naravno da bih troškove dostave snosio ja osobno plus naravno iznos za koji se dogovorimo za kantene. kontakt mail: dani2you@gmail.com ili 0989832635 Daniel thx!:care::care::care: |
kantena
Ja ti imam jednu kantenu sa hornom staru.. koju ne koristim više... koliko daješ za nju?
odgovori na PM... |
Nove od inox-a dodju oko 100-120kn.Dali je i tvoja od inox-a i u kakvom je stanju,kakva je bila u radu.Ja sam iz Vinkovaca pa jedino pošta ili hp-exp. dolazi u obzir što se dostave tiče,jedino ako si iz zagreba pa da mi odneseš na jedno mjesto pa ne moram plačati dostavu.Daj neku slikicu da vidim kakva je pa se dogovorimo oko cijene,samo nemoj pretjerivati.
pozdrav! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:49. |