|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
radeon
bok decki! prvo cu vam reci da sam pretrazio sve forume i nisam nasao nis korisnoga (ovo da me netko ne uputi da trazim) a sad ovako: napokon sam prodao svog radeona 9000 i kupujem novu grafu budzet mi je 270KM sto je priblizno 1000 kuna! kako zivimo u sarajevu izbor mi je ogranicen: tu su saphire,asus,hercules i gigabyte sa modelima 9600 se, NP, PRO, XT Ali XT i PRO ne ulaze u moj budzet, se verzije koliko sam skonto nije za kur..,a ni 9600 np napominjem da nVidia ne dolazi u obzir (imam alergiju, bez uvrede pojedincima) STO PREDLAZETE???? Napominjem 9500 nema na trzistu! jos jedno pitanje: moze li se 9600 modati u 9800 ili nesto barem slicno hvala unaprijed
Treat your bitches with respect!!! Zadnje izmijenjeno od: Dog_Father. 07.04.2004. u 01:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa nemas tu sta puno razmisljat, ako imas za 9600pro uzmi nju, ona je tu kod nas 1000kn i nest sitno a 9600np je 800kn. Ili da nadjes neku polovnu 9700.... edit: nemoj 2 puta postat istu stvar i stavi tu sliku iz atachmenta za avatar
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Da, hvala, Srky, što si prebrisao thread gdje sam odgovorio ![]() Anyway, zbog prerevnog moda, ponavljam odgovor: pogledaj na newsima, tamo se svašta može naći, a R9600 se ne može modati u 9800 jer nisu ni slični čipovi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ispričavam se ![]() RAČE!!!!: bonker : |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Uzmi ti nVidiu pa nju mozes modati cekicem u bilo kojeg ATIa,sve zavisi od jacine udarca,samo nemoj traljavo opalit da nebi dobio 9000 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|