![]() |
radeon
bok decki!
prvo cu vam reci da sam pretrazio sve forume i nisam nasao nis korisnoga (ovo da me netko ne uputi da trazim) a sad ovako: napokon sam prodao svog radeona 9000 i kupujem novu grafu budzet mi je 270KM sto je priblizno 1000 kuna! kako zivimo u sarajevu izbor mi je ogranicen: tu su saphire,asus,hercules i gigabyte sa modelima 9600 se, NP, PRO, XT Ali XT i PRO ne ulaze u moj budzet, se verzije koliko sam skonto nije za kur..,a ni 9600 np napominjem da nVidia ne dolazi u obzir (imam alergiju, bez uvrede pojedincima) STO PREDLAZETE???? Napominjem 9500 nema na trzistu! jos jedno pitanje: moze li se 9600 modati u 9800 ili nesto barem slicno hvala unaprijed |
Pa nemas tu sta puno razmisljat, ako imas za 9600pro uzmi nju, ona je tu kod nas 1000kn i nest sitno a 9600np je 800kn. Ili da nadjes neku polovnu 9700....
edit: nemoj 2 puta postat istu stvar i stavi tu sliku iz atachmenta za avatar |
Da, hvala, Srky, što si prebrisao thread gdje sam odgovorio:rolleyes:
Anyway, zbog prerevnog moda, ponavljam odgovor: pogledaj na newsima, tamo se svašta može naći, a R9600 se ne može modati u 9800 jer nisu ni slični čipovi. |
Citiraj:
|
Ispričavam se:o Mislio sam da si ti kad si rekao da zašto posta dva puta.
RAČE!!!!: bonker : |
ok, moze li se barem NP modati u XT i ako imate kakvih linkova gdje je to opisano,
ili je dovoljno samo flashirati bios:confused: |
Citiraj:
|
Uzmi ti nVidiu pa nju mozes modati cekicem u bilo kojeg ATIa,sve zavisi od jacine udarca,samo nemoj traljavo opalit da nebi dobio 9000 :D :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:04. |