|
![]() |
#1 |
Stoka
Datum registracije: Dec 2003
|
Problem pri brisanju DOS aplikacija u winXP-u
Proljem je u tome što ja ne mogu pobrisati niti jednu DOS aplikaciju na mom kompjuteru, tek kada srušim explorer.exe onda mogu brisat (pomoću total/(windows) commandera. Drugačije nikako čak ni u Safe Mod-u. Je li se ko susreo s takvim problemom, slika je ovdje Inače, koristim Sophos AntiVirus s najnovijim update-om. Mislim da to nije virus.
![]() |
#2 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Mogao si dat malo manju sliku. Ekipa će ispalit. A što se tiče problema, postaj sliku task managera, da vidimo servise i programe koji su aktivni. Ovako mi ne pada ništa napamet na brzinu. Sori.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Stoka
|
Eto sad se nadam da su dovoljno optimizirane slike (u gif-u u 4 boje) Eto ovdje sam postao taskove 7.19 kb A ovdje servise 96.1 kb
Acer Aspire 5741g i5 430M, ATI HD 5470 512mb, 4gb DDR3, 500 gb hdd Zadnje izmijenjeno od: KeLLe. 08.03.2004. u 20:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Sva sreca da se servisi vide! ![]()
![]() |
#5 |
Stoka
|
Znači niko nije upoznat s takvim problemom ![]() A sad da me baš volja formatirat , i nije kad se sjetim svih programa , pa postavki pa driveri, jao!! Please Help!!
![]() |
#7 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Nisi jedini kome se to desilo! Kad je kod mene bio jedan moj frend, skinuo mi je neku .exe self-extract datoteku (BIOS za ABIT IC7 ak se dobro sjecam) i snimio ju na desktop. Prbao sam sve zivo ali se nije dala ubiti pa sam ju preselio u jedan direktorij (to je iz nekog razloga radilo), iz kojeg se isto nije dala nikako obrisati.... Na kraju sam ucinio jedinu mogucu stvar - usao u direktorij i zbrisao fajlu pomocu DOS-a. Ak ti je pak na NTFS-u moras ces nabaviti neki utility koji ti omogucavan pristup tom file systemu iz DOS-a, kod mene je na tom disku FAT32. Nemam najmanje dume zakaj se to desi - meni je to bio jedini slucaj da sam to vidio do tebe.
![]() |
#8 | |
Stoka
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|