PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Problem pri brisanju DOS aplikacija u winXP-u (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8748)

KeLLe 07.03.2004. 20:21

Problem pri brisanju DOS aplikacija u winXP-u

Proljem je u tome što ja ne mogu pobrisati niti jednu DOS aplikaciju na mom kompjuteru, tek kada srušim explorer.exe onda mogu brisat (pomoću total/(windows) commandera. Drugačije nikako čak ni u Safe Mod-u. Je li se ko susreo s takvim problemom, slika je ovdje

Inače, koristim Sophos AntiVirus s najnovijim update-om.

Mislim da to nije virus.

Rivi 08.03.2004. 08:22

Mogao si dat malo manju sliku. Ekipa će ispalit. A što se tiče problema, postaj sliku task managera, da vidimo servise i programe koji su aktivni. Ovako mi ne pada ništa napamet na brzinu. Sori.

KeLLe 08.03.2004. 16:56

Eto sad se nadam da su dovoljno optimizirane slike (u gif-u u 4 boje)

Eto ovdje sam postao taskove 7.19 kb
A ovdje servise 96.1 kb

Bl@de 08.03.2004. 17:46

Sva sreca da se servisi vide!:D

KeLLe 08.03.2004. 20:24

Znači niko nije upoznat s takvim problemom :(

A sad da me baš volja formatirat , i nije kad se sjetim svih programa , pa postavki pa driveri, jao!!

Please Help!!

KeLLe 08.03.2004. 20:41

Citiraj:

Originally posted by Bl@de
Sva sreca da se servisi vide!:D
Eto sad se vide:) ovdje 96.1kb

ozren 08.03.2004. 22:05

Nisi jedini kome se to desilo!

Kad je kod mene bio jedan moj frend, skinuo mi je neku .exe self-extract datoteku (BIOS za ABIT IC7 ak se dobro sjecam) i snimio ju na desktop. Prbao sam sve zivo ali se nije dala ubiti pa sam ju preselio u jedan direktorij (to je iz nekog razloga radilo), iz kojeg se isto nije dala nikako obrisati....

Na kraju sam ucinio jedinu mogucu stvar - usao u direktorij i zbrisao fajlu pomocu DOS-a. Ak ti je pak na NTFS-u moras ces nabaviti neki utility koji ti omogucavan pristup tom file systemu iz DOS-a, kod mene je na tom disku FAT32.

Nemam najmanje dume zakaj se to desi - meni je to bio jedini slucaj da sam to vidio do tebe.

KeLLe 08.03.2004. 22:11

Citiraj:

Originally posted by ozren
Nisi jedini kome se to desilo!

Kad je kod mene bio jedan moj frend, skinuo mi je neku .exe self-extract datoteku (BIOS za ABIT IC7 ak se dobro sjecam) i snimio ju na desktop. Prbao sam sve zivo ali se nije dala ubiti pa sam ju preselio u jedan direktorij (to je iz nekog razloga radilo), iz kojeg se isto nije dala nikako obrisati....

Na kraju sam ucinio jedinu mogucu stvar - usao u direktorij i zbrisao fajlu pomocu DOS-a. Ak ti je pak na NTFS-u moras ces nabaviti neki utility koji ti omogucavan pristup tom file systemu iz DOS-a, kod mene je na tom disku FAT32.

Nemam najmanje dume zakaj se to desi - meni je to bio jedini slucaj da sam to vidio do tebe.

Meni je igrom slučaja to isto bio bios za moju matičnu, pitam se koju :D , ali skužio sam da je najlakse obrisat kad porušim explorer i pobrišem pomoču total commandera, to radi "bez beda"

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50.