Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.03.2004., 13:44   #1
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
DeČki Trebam PomoĆ !

Da li zna netko kako se od instaliranog programa može ponovno napraviti .exe fajl ?
Naime, imam jedan instaliran program, ali sam greškom presnimio cdrw gdje mi je bio original .exe. (zato mrzim cdrw!).zanima me jel postoji nekaj s čim bi mogao ponovno iz instaliranog programa "pobrati" sve natrag u jedan .exe fajl. kako?gdje?zašto?

tin. je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2004., 14:06   #2
Costa
Moderator

Costa's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Sad si ga zabrijal

Probaj kopirati sve iz instalacijskog direktorija na neki drugi komp pa vidi da li radi. Ako radi onda skines neki alat za izradu instalacije ili jednostavno napravis SFX pomocu recimo WinRARa .

Ako nakon kopiranja ne radi nego prikazuje razne greske (fali ovo, ono) onda skines FileMon pa pogledas kaj sve program treba. Vjerovatno neki dll-ovi iz Windows/System32.

Uglavnom zahtjevan posao. Nego o kojem se programu radi. Mala je sansa da ga nema na "onom" internetu
Costa je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.03.2004., 17:46   #3
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by Costa
Sad si ga zabrijal

Probaj kopirati sve iz instalacijskog direktorija na neki drugi komp pa vidi da li radi. Ako radi onda skines neki alat za izradu instalacije ili jednostavno napravis SFX pomocu recimo WinRARa .

Ako nakon kopiranja ne radi nego prikazuje razne greske (fali ovo, ono) onda skines FileMon pa pogledas kaj sve program treba. Vjerovatno neki dll-ovi iz Windows/System32.

Uglavnom zahtjevan posao. Nego o kojem se programu radi. Mala je sansa da ga nema na "onom" internetu
nema ga na "onom" internetu...nema veze.snaći ću se...radi se o progresivnom kopiranju .................jer neće uhvatiti Madonnin koncert na..............pa taj program dekriptira.....................posebno kriptane ifo fajlove..........

tin. je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno