|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Nova x1650pro ne radi?
Evo neki dan sam kupio od jednog člana foruma krafiču x1650 pro agp, od red_star-a. Kada smo se našli sam ga pitao zašto prodaje grafu, on je nekaj reko da ga u njegovom kompu ***e napajanje jer ima agpx4, i zato mu neradi i da mu nedaju zamjenu u vemilu. Ja je nisam prije uspio staviti u svoj komp do danas, sada je stavim i ništa, crna slika. WTF! Kaj bi moglo biti, sigurno nije do napajanja, kaj da grafu vračam u vemil? Tek je kupljena, 29.9 ove godine, garancija 18 mjeseci. Ajde molim pomoć i ideje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
To sam si i mislil ![]() Budemo sutra Evo vidim da lik nije stavio(red_star) u kutiju s-video kabel i vga-dvi konektor. Naravno nemrem zamjeniti bez toga. Mislim frajer je baš mustra, ide pod prljave trgovce, sada sam ga zval nejavlja se, valjda bu se javio tokom večeri ![]() Kaj da kažem u ve-mulju, čak bi je zamjenio za nekaj drugo jer nemogu dobiti povrat love, bude li to išlo, ako ima neko iskustva |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako na lageru imaju istu takvu, dobit ćeš tu, a ako nemaju, zamjenit će ti za neku drugu. Mislim da bundle nije toliko bitan za reklamaciju...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
isto mislim da za reklamaciju nije bitan cijeli bundle.... ali, Good Luck.
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
U vemilu uz grafe i ploce bundle nije bitan , bitan je proizvod , kutija i papiri ... Takodjer , sretno sa reklmacijom . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nema pravo na ništa ako nema cjeli bundle jer sva prava proizlaze iz toga da se proizvod vrati u cjelovitom i mehanički neoštećenom obliku, a cjelovito znači i cjeli bundle FYI prema tome...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
U stvarnosti da, ali ne mora biti. recimo, meni su u hgspotu zamijenili grafu a nisam recimo donio cijeli bundle, donio sam samo jamstvo i racun, i kutiju.(bitno da imas origigi kutiju). onaj svideo i cdrom mi je ostao doma...
![]() |
#12 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Da ali to je njihova dobra volja kujiš, a ne pravo samo tolko oću reći da si čovjek nebi umislio da ima nešto što nema... Nemoj me svhvatiti krivo ja organski ne podnosim VeMulj i s guštom bi gledao da ih neko opere (pa i na sudu) kad mu nešto ne naprave kako treba ali činjenica je da tu nema nikakvih zakonskih prava bilo čega i netreba se zavaravati da ih ima jer nema zakona niti po kojem su ti obavezni dati lovu niti da ti moraju zaprimiti necjelovit proizvod... Možda je glupo ali je tako i samo o dobroj volji ovisi njegova reklamacija, a sad ja nisam baš naišao na dobru volju kod njih...
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dosta više o tim trgovinama, povraće mi se...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Odnil sam danas u ve-mulj, moram čekati da vide kaj je s grafom, ako je nemogu "popravit" onda dobim novu. Moram čekati do 7 dana. Nemogu zamjeniti grafu jer je prošlo 7 dana od kupnje. Što se tiče red-stara, lika koji mi prodal, danas se javio i reko da idemo zajedno u vemulj ili da mi vrati lovu ako treba. Ima i sav bundle. Lik je ok, on je mislil da mu komp neradi, a ono grafa. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|