PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Nova x1650pro ne radi? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=83878)

matija84 15.10.2007. 18:25

Nova x1650pro ne radi?

Evo neki dan sam kupio od jednog člana foruma krafiču x1650 pro agp, od red_star-a. Kada smo se našli sam ga pitao zašto prodaje grafu, on je nekaj reko da ga u njegovom kompu ***e napajanje jer ima agpx4, i zato mu neradi i da mu nedaju zamjenu u vemilu.
Ja je nisam prije uspio staviti u svoj komp do danas, sada je stavim i ništa, crna slika. WTF!
Kaj bi moglo biti, sigurno nije do napajanja, kaj da grafu vračam u vemil?
Tek je kupljena, 29.9 ove godine, garancija 18 mjeseci.
Ajde molim pomoć i ideje:chears:

nino 15.10.2007. 18:35

Citiraj:

Autor matija84 (Post 841236)
....
Kaj bi moglo biti, sigurno nije do napajanja, kaj da grafu vračam u vemil?
Tek je kupljena, 29.9 ove godine, garancija 18 mjeseci.
Ajde molim pomoć i ideje:chears:

Nosi u Ve-mulj, nema druge...

matija84 15.10.2007. 18:59

Citiraj:

Autor nino5 (Post 841247)
Nosi u Ve-mulj, nema druge...

To sam si i mislil:hitthewal:
Budemo sutra

Evo vidim da lik nije stavio(red_star) u kutiju s-video kabel i vga-dvi konektor. Naravno nemrem zamjeniti bez toga. Mislim frajer je baš mustra, ide pod prljave trgovce, sada sam ga zval nejavlja se, valjda bu se javio tokom večeri:banned:
Kaj da kažem u ve-mulju, čak bi je zamjenio za nekaj drugo jer nemogu dobiti povrat love, bude li to išlo, ako ima neko iskustva

domy_os 15.10.2007. 22:38

Ako na lageru imaju istu takvu, dobit ćeš tu, a ako nemaju, zamjenit će ti za neku drugu. Mislim da bundle nije toliko bitan za reklamaciju...

matija84 15.10.2007. 22:48

Citiraj:

Autor domy_os (Post 841538)
Ako na lageru imaju istu takvu, dobit ćeš tu, a ako nemaju, zamjenit će ti za neku drugu. Mislim da bundle nije toliko bitan za reklamaciju...

A vidjetčemo, javim sutra kaj je bilo, ako stignem do vemila.

yedwy 16.10.2007. 08:26

U VeMulju je po mojem iskustvu bitno ne samo da imaš sav bundle i sve papire nego i o položaju zvjezda itd... Sretno s reklamacijom...

daytripper 16.10.2007. 09:06

isto mislim da za reklamaciju nije bitan cijeli bundle....

ali, Good Luck.

Router 16.10.2007. 09:13

U vemilu uz grafe i ploce bundle nije bitan , bitan je proizvod , kutija i papiri ...
Takodjer , sretno sa reklmacijom .

Deamon101 16.10.2007. 09:49

x

Ako ti ne mogu zamijeniti za taj isti proizvod imaš ZAKONSKO pravo na puni iznos.Provjereno.Pitanje je samo kolko ćeš ustrajat na njemu.

yedwy 16.10.2007. 10:11

Nema pravo na ništa ako nema cjeli bundle jer sva prava proizlaze iz toga da se proizvod vrati u cjelovitom i mehanički neoštećenom obliku, a cjelovito znači i cjeli bundle FYI prema tome...

daytripper 16.10.2007. 10:15

U stvarnosti da, ali ne mora biti.
recimo, meni su u hgspotu zamijenili grafu a nisam recimo donio cijeli bundle, donio sam samo jamstvo i racun, i kutiju.(bitno da imas origigi kutiju). onaj svideo i cdrom mi je ostao doma...

yedwy 16.10.2007. 10:21

Da ali to je njihova dobra volja kujiš, a ne pravo samo tolko oću reći da si čovjek nebi umislio da ima nešto što nema...

Nemoj me svhvatiti krivo ja organski ne podnosim VeMulj i s guštom bi gledao da ih neko opere (pa i na sudu) kad mu nešto ne naprave kako treba ali činjenica je da tu nema nikakvih zakonskih prava bilo čega i netreba se zavaravati da ih ima jer nema zakona niti po kojem su ti obavezni dati lovu niti da ti moraju zaprimiti necjelovit proizvod...

Možda je glupo ali je tako i samo o dobroj volji ovisi njegova reklamacija, a sad ja nisam baš naišao na dobru volju kod njih...

domy_os 16.10.2007. 16:17

Dosta više o tim trgovinama, povraće mi se...

matija84 16.10.2007. 18:11

Odnil sam danas u ve-mulj, moram čekati da vide kaj je s grafom, ako je nemogu "popravit" onda dobim novu. Moram čekati do 7 dana.
Nemogu zamjeniti grafu jer je prošlo 7 dana od kupnje.

Što se tiče red-stara, lika koji mi prodal, danas se javio i reko da idemo zajedno u vemulj ili da mi vrati lovu ako treba. Ima i sav bundle. Lik je ok, on je mislil da mu komp neradi, a ono grafa.:chears:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:36.