|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Sto je tise: Potopna pumpa ili "nepotopna"?
Sto je tise: Potopna pumpa ili "nepotopna"? Ne znam kako se tocno zove ova druga, ali znate vec sto mislim ![]() I jos bi me zanimalo koliko je glasna mystijeva pumpa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Mislim da bi potopna trebala biti tiša jer se nalazi u hermetički zatvorenoj posudici i potopljena u vodi, što je automatski izolira od okoline. Što znači da se pumpa ne čuje uopće osim laganih vibracija što proizvodi, ali to je ista stvar i sa protočnom (tvoja nepotopna) pumpom. Protočnu nisam nikad u živo čuo kako radi, pa ne mogu 100% sigurno konstatirat.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pa da, to sam zapravo i pretpostavio. Mene jedino zanima razlika. Da li je protocna puno glasnija, ili se to zapravo i necuje dok je kuciste zatvoreno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
od LemilicE
|
Imaš bome veliko kučište ako ti stane i protočna i posuda. Za glasnoću ne znam Sigurno neće biti glasnija od ventilatora koje imaš
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Nadam se da sam dobro shvatio: Protocna = Nepotopna? Takvo nesto stane u jedan big tower, mozda cak i u jedan midi... Ako bi uzeo potopnu, onda bi to satavio u jedno 5-6 litara izvan kucista. Ako bi uzeo nepotopnu (npr mystijevu), onda bi ta bila u kucistu (ako stane)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
|
Dobro si shvatio. Ne znam kakvu pumpu ima mysti
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Pumpa se ne čuje, ali prenosi lagane vibracije na kučište. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Staviš ju na sloj gume+spužve i nema vibracija garant |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Mystieva puma može bit i protočna i potopna, jedini zajeb je kaj je pričvršćena za poklopac ( S.O.B.), tiha je nečuje se, a vibracije su minimalne ( barem kod moje)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|